Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Godt Nytår!

Skrevet d. 02-01-2012 |
Rss-feed

2012 bliver på mange måder, politisk set, et spændende og udfordrende år, som jeg glæder mig rigtig meget til.

I løbet af foråret, vil jeg have afklaret, om jeg ønsker at søge vælgernes mandat, til at fortsætte i politik. Når denne valgperiode er udløbet, har jeg været med som valgt politiker i 24 år. Det er lang tid, og man kan vel sige, at jeg har aftjent min "værnepligt".  Men jeg må sige, at det har indtil nu, været meget spændende, at være med... også set i lyset af, at jeg blev ekskluderet af Socialdemokratiet.

Søger jeg vælgernes opbakning, må jeg jo finde et andet parti eller en anden liste at stille op for. Det skal gøres tidsnok til, at vælgerne kan identificere mig med dette parti eller denne liste. Så det vil, i så fald ske, i løbet af foråret.

Mange har spurgt mig, om det ikke er svært og træls, hele tiden at kæmpe mod det markante borgerlige flertal, der er i kommunen. Men, som Svend Auken sagde: "Der er altid et bjerg, der skal bestiges, en dal der skal passeres. Der er altid en kamp, der skal kæmpes".  Det har egentlig altid været min mission i politik, nemlig: At kæmpe kampen for de svageste i vores samfund, at kæmpe mod uretfærdigheder, vennetjenester og kammerateri. Det kræver hårdt arbejde, at man kan står fast, selv i en orkan. Jeg er ikke i politik, blot for at være en nikkedukke!

Der er fortsat en kamp, der skal kæmpes. De økonomiske udfordringer bliver meget større de kommende år. Derfor, er der brug for politikere, der vil kæmpe kampen, for de, der ikke selv kan. Sikre, at der sker en retfærdig fordeling af fællesskabets penge. At borgere, der har brug for hjælp, pleje og omsorg, får det.

Der er brug for politikere, der vil bruge fællesskabets penge på en økonomisk ansvarlig og mere fornuftig måde. Det er ikke særlig økonomisk ansvarligt, at det borgerlige flertal ikke har, turde gøre noget ved strukturen i kommunen. Der er alt for mange steder kommunen administreres fra, her 6 år efter kommunesammenlægningen. Vi har alt for mange institutioner. Alt sammen koster det millioner til drift, som kunne være anvendt meget bedre. Nemlig til en langt bedre service for vore borgere og, ikke mindst, til investering i en tidlig og forbyggende indsats.

Der er brug for politikere, der vil have flere, som bidrager til fællesskabet. Det er beskæmmende at se, hvordan nogle få vindmølleinvestorer scorer trecifret millionbeløb på at sætte møller op. Størstedelen af denne gevinst burde komme borgene og dermed fællesskabet til gavn. Det er jo borgerne, der selv har bidraget gennem PSO afgifter og anden offentligt tilskud.

Der er brug for politikere, der har holdninger og tør handle. Der er nok at ta' fat på!

Godt NytårGå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 02.01.12 af  Boy Boysen
Kære Niels
Jeg krydser fingre for at du vælger at fortsætte i politik!
mvh Boy Boysen
#2 | Skrevet den 10.11.13 af  pYGIuxIU
Fake Tag Heuer Watches The popular saying goes Replica Watches for Women , Fake Tag Heuer Watches "Fakes are worn to impress plastic minds" Fake Hublot Watches Replica Watches for Sale Fake Hublot Watches , which generally signifies that in the event you put on a fake view you will be merely attempting to impress other people, and make that think you might have some thing which you never - for those who really care what persons issue you might acquire the real deal.
#3 | Skrevet den 02.01.14 af  rQIzQIzc
patek philippe fake watches fake panerai watches Men"s watches are easily available within a extensive array of style and designs. It truly is tough to know what could be ideally correct for the wearer, replica bvlgari watches outlet in the event the purchaser will not have a distinct idea about precise characteristics of mens watch replica tag heuer watches online . They would cease up looking for just one which can be not appropriate in circumstances of abilities or appears to be best patek philippe replica jandbcoffeeco.com/product/imitation.html . Design with regards to watches has constantly been the speak from the town for very a few variables. Designer watches distinguish a man. It signifies the man is conscientious about time as effectively as about craze. Watches as of late are a lot more about aesthetics, style and product and less about time.