Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Anbefalere

Anbefalere

Her kan du se, hvem der anbefaler at stemme på Niels Rasmussen:

Kathrine Alexandrowiz, DSU næstformand: "Jeg anbefaler at stemme på Niels, fordi han kæmper for miljøet, en bedre folkeskole og flere resurser til uddannelsessektoren."
 
Jørgen Dreier, faglig sekretær, Tarm:
"Niels er engageret, initiativrig, loyal og ordholdende og kæmper for Midt- og Vestjylland. Han har begge ben på jorden og er en gæv jyde."
  DSU Ringkøbing Amt:
"Vi støtter Niels Rasmussen, fordi vi ved, at han kan gøre det godt for vores område! Niels er arbejdsom, til at stole på, og hans mærkesager gør en forskel for fremtidens Danmark."
  Agnethe Grønbæk, Sdr. Felding:
"Jeg stemmer på Niels, fordi han er troværdig. Han sætter sig ind i sagerne, han vil arbejde for hele landet, og så har han erfaring fra kommunalpolitik."
Helga Jensen, pædagog, Tarm: "Når Niels får min stemme, skyldes det flere faktorer: Dels er jeg overbevist om, at Niels, som det engagerede, flittige, ihærdige, loyale, reelle, seriøse & meget vidende menneske han er, evner at gøre en stor politisk forskel. Dels har Niels, via mange års engagement i lokalpolitik, vist sig som en særdeles engageret, dygtig og nærværende politiker. Dels har Niels f.eks. via sit engagement i Skjern Å projektet vist, at han har pondus til også at have landspolitisk gennemslagskraft. Dels har Niels forståelse for, at demokrati og politik, specielt i forhold til store reformer, omhandler at søge et bredt kompromis (hvilket den pt. siddende regerings politikere kunne lære meget af…f.eks. i forbindelse med kommunalreformen). Endelig er jeg overbevist om, at Niels til enhver tid vil arbejde ihærdigt for sagen og aldrig for taburetten."
Viktor Jensen, Formand for 3F og gruppeformand for den socialdemokratiske gruppe i Egvad, viceborgmester i Egvad:
”Jeg anbefaler Niels, fordi han har de kvaliteter, der skal til for at gøre en forskel. Han er flittig, troværdig, loyal og har yderligere det plus for lokalområdet, at han er født og opvokset her, så han ved om nogen, hvad der er behov for til at gøre Vestjylland stærk. Mine mange år sammen med ham i den socialdemokratiske byrådsgruppe gør, at jeg har stort kendskab til ham - jeg anbefaler meget at stemme på Niels.”
  Kaj Johansen, blæksprutte i 3F i Brande: ”Jeg anbefaler at du stemmer på Niels Rasmussen, da jeg gennem flere år har erfaret at han er en seriøs og hårdt arbejdende politiker som har begge ben på jorden.”
Leif Jørgensen, kommunalbestyrelsesmedlem i Åskov:
"Jeg vil opfordre til, at I stemmer på Niels Rasmussen. For det første fordi jer er sikker på at han er ærlig og flittig. For det andet fordi han siger hvad han mener og mener hvad han siger. For det tredie fordi han er praktiker frem for teoretiker. Og sidst men ikke mindst, så har han benene godt plantet i den jydske muld (selvom de vel ikke har for meget af det ude vestpå)."
Jan H. Kronborg, Herning:
"Fordi et kønt miljø-ansigt ikke er nok! Min stemme går til ny-valg til Folketinget Christiansborg: Niels Rasmussen, socialdemokraterne.Opstillet i Ringkjøbing Amt for Skjern kredsen, vil han øverst på dagsorden sætte: En bæredygtig dansk mijøpolitik. I forlængelse af Steen Gade (SF) og Svend Auken (S), imponerende arbejde til fordel bl.a. for erhvervsudvikling. En erhvervsudvikling, der er på engang eksport målrettet, samfundsudviklende. Erhvervsudviklende og samtidlig økosystembevarende økologisk bæredygtig. Morgensdagens måde at gøre produktion bæredygtig både økonomisk og økologisk er det, vi i Danmark skal leve af! Derfor går min stemme til opstillet i Ringkjøbing Amt for Skjern kredsen: Niels Rasmussen en lokal nærsocialdemokrat."
  Elly Madsen, tidligere daghøjskoleleder i Skjern:
"Jeg stemmer på Niels, fordi han er venlig, arbejdsom,ærlig og altid parat til at tage et problem op."
Knud Nielsen, kommunalbestyrelsesmedlem, Aaskov:
”Jeg stemmer på Niels Rasmussen fordi det bl. a. er en sikker stemme for den frodige, men også sårbare natur vi har omkring Skjern Å og alle dens forgreninger. Niels vil i øvrigt også være garant for en bæredygtig udvikling i vort geografiske store, men tyndt befolkede område. Niels vil selvfølgelig være landspolitiker, men tag ikke fejl, han har i modsætning til andre folketingskandidater Skjernkredsens "inderste nerve" helt inde under huden. Derfor er han min mand, din mand, ja områdets mand på tinge.”
Mogens Pedersen, kommunalbestyrelsesmedlem, Aaskov kommune:
"Jeg stemmer på Niels, fordi han er en velforberedt og engageret politiker. Solidaritet ikke er et fremmedord for ham. Han er stærk modstander af det menneskesyn, som ligger til grund for samarbejdet mellem regeringen og Dansk Folkeparti. Han vil kunne bruge sin store kommunalpolitiske erfaring i folketinget, ikke mindst på miljøområdet. Vi har desperat brug for en ny regering og derfor flere socialdemokrater på tinge."
Karsten Sørensen, kommunalbestyrelsesmedlem, Videbæk Kommune. "Niels besidder en beundringsværdig energi. En mand med hjertet på rette sted. En værdig repræsentant for vestjyske synspunkter i en større sammenhæng i Folketinget. Hans viden og indsigt er stor. Ingen sag eller person er stor eller lille til at blive taget seriøs."
Anette Befay Thune, AOF Danmark: ”Jeg anbefaler at stemme på Niels, fordi det vil give os en mand på Tinge, der ihærdigt og seriøst arbejder for uddannelse, arbejde og velfærd til alle.”
  Christa og Karl Werge, Videbæk:
"Vi stemmer på Niels fordi han er ærlig, reel og flittig. Han har en meget stor politisk indsigt i både landspolitik og kommunalpolitik. Det er fjerde gang, at han opstiller til Folketinget og han har hver gang været meget tæt på at få valg. Han har afløst i Folketinget flere gange, så han kender ”Borgen”. Han har flere perioder bag sig som byrådsmedlem i Egvad og i denne periode er han formand for Teknik- og Miljøudvalget, så hans kommunalpolitiske baggrund er helt i top."
  Inger Østlund, folkeskolelærer, Tarm:
"Jeg stemmer på Niels, fordi han er arbejdsom, troværdig, og fordi han brænder for sagen."