Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Borgmesterkandidat 2009

Borgmesterkandidat 2009

Der skal sættes en ny kurs for Ringkøbing-Skjern Kommune. Den sætter jeg mig gerne i spidsen for som Borgmesterkandidat. Vi mangler i den grad politiks lederskab, der kan samle hele Ringkøbing-Skjern Kommune og føre kommunen gennem den meget vanskelige økonomiske situation, vi står i. 4 år er spildt, hvor der ikke har været mod til at træffe nødvendige beslutninger om flere indtægter og tilpasning af strukturen. Jeg håber, du vil vise mg tillid og stemme på mig den 17. november.

 

Din borgmesterkandidat i Ringkøbing

Jeg har i nogle år været håndboldtræner i RIF. De sidste 4 år har jeg besøgt byen rigtig mange gange gennem mit medlemssakb af byrådet. Det er hver gang en fonøjelse at være i byen. Dejlige mennesker og en meget smuk by, som vi skal være om, gennem sober og gennemtænkt planlægning.

 

Din borgmesterkandidat i Skjern

Jeg har været håndboldtræner i Skjern i mange år. Det var gode år, hvor vi mange gode resultater med både ungdomshold og seniorhold. Det var rigtig gode år, hvor jeg lærte mange at kende. Bekendskaber som jeg, den dag i dag, har stor glæde af. Jeg kommer ofte til Skjern og er en medlevende tilskuerer til Ligaholdets kampe. 

 

Din borgmesterkandidat i Tarm

Jeg er født og opvokset i Tarm, med alt det positive det indebærer - og det er meget. Har boet her i mere end 45 år. Et dejligt sted med mange gode bekendtskaber med festlige mennesker. Der har altid været god gang i byen. På Hat med Tarm og Visefestivallerne har sat byen på landkortet. I dag er det de mange dygtige håndboldspiller der viser flaget udadtil og ikke mindst et velorganiseret foreningsliv, hvor man virkelig hjælper hinanden.

 

Din borgmesterkandidat i Søndervig

En dejlig ferieby, hvor jeg nyder at tage ud ikke blot en varm sommerdag, men også, når vejret viser sig fra sin mere barske side. Beundrer den rivende udvikling byen har igennem.

 

Din borgmesterkandidat i Hvide Sande

Jeg har haft mange gode oplevelser med folk fra Hvide Sande. Ikke mindst gennem idætten, hvor det er blevet til mange gode og spændende opgør. Hvide Sande er et dejligt sted at komme. Miljøet omkring havnen og stranden er bare værd at køre efter. Og så er det jo ik' så ring' at kunne købe friske fisk med hjem.