Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Politikernes ansvar

Skrevet d. 08-05-2010 |
Rss-feed

Godt vi spurgte medarbejderne om forslag til besparelser. Mere end 1600 forslag, er der kommet fra vores dygtige og engagerede personale. Det er bare godt gået! Jeg glæder mig meget til at se de mange forslag. Nogle har jeg set. Jeg glæder mig over, at rigtig mange af forslagene, er helt i overensstemmelse med de forslag, jeg har stillet de seneste 4 år. Det gælder forslagene om strukturtilpasninger på flere områder. Det er helt nødvendigt og kun manglende "rettidig omhu" fra det borgerlige flertal, at det ikke allerede er sket. Nu skal der formentlig nedlægges meget mere, end hvis man havde udvist "rettidig omhu", for at få det til at hænge sammen. Mange er også inde på nødvendigheden af en skattestigning. Det må være helt rimeligt, at vi får det samme ind i skatteindtægter, som øvrige kommuner gør. Fint, at der også er forslag at at kigge nærmere på "flødeskumsafdelingerne" i vores forvaltning. Her tænker jeg ikke mindst på brugen af interne og eksterne konsulenter. De kan være gode at have, men i en tid hvor der er økonomisk knaphed, må det være kerneydelserne til borgerne, der prioriteres. Derfor må prioriteringen, nu, være en lagt højere investering i forbyggende tiltag og tidlig indsats, fremfor lappeløsninger.

Nu er det op til os politikere, at finde de manglende 140 millioner kroner. Der er os, der har ansvaret for de økonomiske prioriteringer, og det er os, der må stå til ansvar overfor vælgerne. Jeg håber, at der nu er et flertal i byrådet, der vil en anden vej end den "blinde vej", kommunen har kørt ad de seneste 4 år.



Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 11.11.13 af  RuUCRGRS
Fake Tag Heuer Watches Fake Hublot Watches for sale These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets Replica Rolex Watches .
#2 | Skrevet den 03.01.14 af  hsPBysSQ
patek philippe fake watches That they can very much have a specific thing obvious fake panerai watches . replica patek philippe The primary version got to be specific making tips. Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer