Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Helt ude i hampen...

Skrevet d. 27-09-2009 |
Rss-feed
Regeringens økonomiske prioriteringer er helt ude i hampen. Man giver 100 mia. til bankerne, 30 mia. i skattelettelser til velstillede danskere, 5 mia. til erhvervslivet... og så spiser de kommunerne af med et samlet beløb på ½ (en halv) milliard. Det er ganske enkelt ikke rimeligt. Ikke rimeligt, at man i den grad spiller kommunerne ud mod hinanden, i stedet for selv at tage ansvar for, at man ikke har lavet den nødvendige udligningsreform. Dermed får Ringkøbing-Skjern ikke lov til at hæve skatten med de nødvendige 1 %. Det betyder, at de borgerlige skal ud at finde besparelser på mindst 20 millioner næste år og langt mere de kommende år. Nu må tiden være inde til at vise trods mod regeringen og den manglende sammenhængskraft kommunerne imellem. Vi står fast på at skatten skal stige 1 % og grundskylden skal stige med 4 promille. Vi daltager ikke i yderligere nedskæringer i et, i forvejen, alt for lavt serviceniveau. Vi er parate til at vise trods og tage kampen op mod regeringens rigide økonomiske politik. Ugen har ellers været meget spændende og indholdsrig. I mandags var jeg til møde med en flok debatlystne pensionister i Hee. Det var en fantastisk fornøjelig oplevelse. Dejligt med mange positive tilkendegivelser om mødet efterfølgende. I ugens løb har jeg talt meget med både den skrevne presse og den elektroniske presse om kommunevalget. Der er planlagt mange møder og lavet aftaler om indslag der skal laves. Og så har jeg været til socialdemokraternes kongres. Een af de bedste jeg har oplevet. Sikke en formandstale Helle holdt. Jeg har ikke hørt hende bedre. Hun var klar og uden slinger i valsen. Godt med en tydelig markering af, at der et alternativ til den sorte styre, vi har haft de sidste alt for mange år... Nemlig et godt rødt/grønt styre, der vil sætte fokus på mennesker ve og vel og på miljøet. 

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.13 af  TAYLphGZ
Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas fake Cartier Watches . Swiss refers to not the nation of manufacture fake Cartier Watches fake Cartier Watches , Fake Tag Heuer Watches but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.
#2 | Skrevet den 08.01.14 af  10
These pendant watches were very greatly decorated with engravings and gemstones and only had an hour hand www.yourdiabeticcat.com/montblanc/ replica montblanc watches . patek philippe fake watches The face from the watch wasn"t covered with glass as is common in modern day watches cartier replica watches for men under 100 . faux rolex watches online replica montblanc watches As an alternative they typically experienced a hinged brass go over that could possibly be opened to view time, even though several of those handles were adorned with great grillwork that allowed some time to become noticed together with the go over shut in any case.