Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Samarbejde mellem S og SF

Skrevet d. 06-09-2009 |
Rss-feed
Et par gode møder i denne uge har afklaret, at samarbejdet mellem S og SF bliver noget tættere end ved sidste kommunevalg. Hvor tæt det bliver, afklares endeligt i løbet af den kommende uge. Møderne med SF viste klart, at der er en rigtig god kemi mellem os. Vi ser de samme udfordringer og problemstillinger med at få genoprettet kommunens katastrofale økonomiske situation, og at få flere ansatte til at forbedre servicen til borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi vil også have set på vores administration såvel organisatorisk som fysisk placering. Ingen tvivl om, at vi kan få frigjort rigtig mange økonomiske ressourcer herfra til at give borgerne en bedre service til alle fra "vugge til krukke". I onsdag, var jeg i København til møde i det centrale uddannelsesudvalg. Frafaldsproblematikken på ungdomsuddannelserne var et af de centrale temaer. Det ser ikke godt ud! Det er især hankønsvæsener der falder fra. Hvorfor? Ingen tvivl om at fundamentet fra folkeskolen ikke er solidt nok, så alt for mange unge mænd ikke formår at gennemføre en ungdomsuddannelse. Årsagen er, at folkeskolen i dag har udviklet sig til at blive alt for boglig. Drengene mangler samtidig udfordringer fra mere praktisk orienterde læringsstile. Det vil socialdemokraterne gør op med, så folkeskolen bliver for alle. Læs mere om hvordan her. På mødet roste jeg oplægget meget... Det er godt og visionært. Men jeg tilkendegav også, at det ikke er nok, at skrive gode tanker og ideer ned i en fin folder. Der skal handling bag de gode intentioner! Det blev lovet - så udskiftning af minister fra Haarder til Antorini kan ikke gå hurtig nok!

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 10.11.13 af  HqxAdpTC
For any even though these knockoff watches largely came from Japan. These watches could look okay fake rolex for sale Fake Tag Heuer Watches , but their Japanese movements, Fake Hublot Watches which could be a bit clunky Fake Tag Heuer Watches , certainly are a dead giveaway. Count on to pay under $80 for 1 of those.
#2 | Skrevet den 02.01.14 af  gJAJHvMS
replica montblanc watches for sale That they can very much have a specific thing obvious. patek philippe replica 39 The primary version got to be specific making tips. patek philippe fake watches Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer