Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Så er valgkampen startet

Skrevet d. 23-08-2009 |
Rss-feed
Efter et byrådsmøde tirsdag, som mest af alt bar præg af, at det var "Stilhed før stormen", kom der rigtig gang i den på budgetseminaret i Nymindegab torsdag og fredag. Ikke helt uventet, kan vi ikke indgå i et forlig med de borgerlige. Der er ganske enkelt for stor afstand i vore prioriteringer. Beklageligvis ser det ikke ud til, at kommunens alvorlige økonomiske situation og meget lave serviceniveau, er noget de borgelige vil erkende eller har opdaget. I hvert fald, er der lagt op til yderligere massive forringelser for borgerne. Ringkøbing-Skjern har brug en ny start, få tilført ny energi og et nyt byråd, der har visioner om, at skabe en kommune der har vilje til udvikling og vilje til at give borgerne en rigtig god service. Derfor stiller S også forslag om betydelige serviceforbedringer. Vi skal have flere ansatte i ældreplejen, i folkeskolen og i daginstitutionerne, så vi her, får tilbud, der tiltrækker nye borgere til kommunen. Det får vi naturligvis ikke økonomi til uden at prioritere skarpt. Vi prioriterer kerneydelserne frem for eksempelvis kvalitets- og analyseafdelingen. Afdelingen laver formentlig meget nyttigt, men i en tid med økonomisk smalhals prioriterer vi kerneområderne højest. Jo, valgkampen er for alvor igang nu. Den startede iøvrigt allerede mandag, hvor jeg var til møde i København med de øvrige borgmesterkandidater. Det var et meget godt møde med inspirerende indlæg fra såvel Helle Thorning-Schmidt og Morten Bødskov.

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 16.11.13 af  qLUjiacI
fake Cartier Watches Fake Hublot Watches Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio replica carier watches .
#2 | Skrevet den 06.01.14 af  vwXHowWr
Higher superb replica watches possess the actual functions with the originals at fantastic charges. replica watch for sale price No demand to be worried concerning the time looking to maintain abilities of those watches patek philippe fake watches sale. You are able to hold time correctly towards the genuine counterparts replica bvlgari watches . replica bvlgari watches http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html They are able to also stand up to the test of time, like a consequence replica patek philippe , would be his lifelong companions.