Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Ytringsfriheden i fare?

Skrevet d. 16-08-2009 |
Rss-feed

Er Ytringfriheden i Ringkøbing-Skjern Kommune i fare? Det spørgsmål kan man med rette stille, efter en underskriftsliste, er blevet fjernet fra biblioteket i Ringkøbing. En gruppe borgere protesterer mod byggeplaner på den tidligere campinggrund i Ringkøbing. Hvorfor blev listerne fjernet? Er det fordi et flertal i byrådet ønsker at tromle den lokalplan igennem, som tillader byggeriet? Er det fordi, dette flertal har dårlig samvittighed over, at men ikke har holdt et lovet borgermøde, inden lokalplanen skulle i høring? Timingen af forbud mod underskiftindsamlinger på biblioteker indikerer, at der er en sammenhæng... men jeg påstår dermed ikke, at der er det. Hvorfor må borgerne ikke ytre sig ved at skrive under på en liste, der ligger på et af kommunens biblioteker? Det lugter af censur og en krænkelse af den grundlovssikrede ytringsfrihed! Se indslag fra TV midtvest her. Således, er den politiske efterårssæson, på meget hektisk vis, skudt igang. Og ugen har været hektisk. Onsdag var jeg til budgetorienterings møde. Jeg glæder mig til at se den borgerlige gruppes forslag til budget 2010. Efter i 2 år, at kørt med en grønthøster hen over alle forvaltningsområder, er det bare ikke mere at høste. Det vil borgerne i kommunen for alvor komme til at mærke nu! Det er helt urimelige besparelser og nedskæringer der skal til, blot for, at få økonomien hænger sammen. Det bliver en meget stor opgave, at få kommenen genoprettet til et anstændigt serviceniveau. Det bliver også nødvendigt med langt større skattestigning, end nødvendigt, hvis man blot havde fulgt de budgetforslag den socialdemokratiske gruppe har stillet de seneste 2 år. Jo, det bliver helt sikkert et hedt efterår, med kommunalvalget i udsigt. Der er brug for er nyt styre af Ringkøbing-Skjern kommune. Et styre, der har den nødvendige energi og vilje til at træffe de nødvendige beslutninger. Den energi og vilje har socialdemokraterne.



Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 17.11.13 af  RyGPgAdN
fake Cartier Watches Replica Rolex Watches Replica Watches for Women These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets.
#2 | Skrevet den 05.01.14 af  xadbyacr
replica bvlgari watches patek philippe replica 39 That they can very much have a specific thing obvious fake iwc watches . The primary version got to be specific making tips. Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer