Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Hvorfor gider du egentlig?

Skrevet d. 10-05-2009 |
Rss-feed
Hvorfor gider du egentlig at være kommunalpolitiker? I har jo alligevel ikke noget at skulle have sagt... Alt er jo bestemt fra Christiansborg... I har ingen økonomisk råderum... og så må du jo stå for skud og lægge øre til megen kritik af den måde kommunen driver børnepasningen, folkeskolen og ældreomsorgen på. Det spørgsmål fik jeg i dag, da jeg deltog i Nationalparkdagen i Skjern å dalen af en venlig borger. Men det er lige nøjagtig derfor, jeg gider være lokalpolitiker. For, som lokalpolitiker, har jeg virkelig muligheden for at se, hvor ulige vores samfund er blevet de sidste 7 - 8 år. Det giver mig en rigtig god platform til at fortælle borgerne/vælgerne, at der er en anden vej end den markedsgørelse af samfundet, som det nuværende flertal i folketinget og Ringkøbing-Skjern kommune, vil. Den anden vej er et samfund, hvor der kommer flere varme hænder og flere varme stemmer til at tage sig børnene, de unge og de ældre. Men det kræver et nyt flertal i folketinget og kommunen. På tirsdagens byrådsmøde blev det for alvor understreget, at det står skrælt til på mange områder i kommunen. På mødet var der sager til behandling, som for alvor forringer plejen til ældre og giver færre hænder til børn og unge, der virkelig har behov for hjælp. I dag var jeg på en god tur i vores kommende Nationalpark. Dejligt, at Svend Aukens værk er blevet til så fantastisk natur, at det snart bliver nationalpark. Det fortjener Svend også, at det bliver. Dejligt, at mange af de tidligere modstandere nu har lagt "våbnene" og taler i meget rosende vendinger om Skjern å dalen. Ja, man fornemmer næsten, at de helt har glemt, hvor store modstandere de engang var af projektet. Nå, men sådan bliver vi jo alle klogere.

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 14.11.13 af  HyYvbMBf
These watches almost often have quartz movements fake hublot . The excellent news is they operate Ok and they"re definitely low cost - below one hundred bucks fake hublot fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 07.01.14 af  10
http://www.alpine-air.com/faux.php fake panerai watches patek philippe price Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast, The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality
#3 | Skrevet den 07.01.14 af  10
The proof that Breguet was utilized from the kings and queens of the past hundreds of years tells a whole lot about the good quality from the timepieces faux rolex watches fake panerai watches on sale. swiss patek philippe replica patek philippe replica Nonetheless the truth that in 2005 a Breguet watch has received two awards at two diverse occasions, says much more about this replica iwc watches http://www.madisoncountyne.com/iwc/ .