Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

National strategi for velfærdsuddannelserne

Skrevet d. 10-05-2009 |
Rss-feed

National strategi for velfærdsuddannelserne og regeringens rigide regler, som sender mange fra sygedagpenge på kontanthjælp, var emnerne på S-uddannelsesmødet onsdag. Et godt og konstruktivt møde, hvor vi drøftede en offensiv indsats for at uddanne flere sygeplejesker, lærere, pædagoger og social- og sundhedsasistenter. Men, det er ikke nok med gode uddannelser. Arbejdsvilkårene, man kommer ud til efterfølgende, skal være iorden. Med de arbejdsvilkår mange bydes, er der ikke noget at sige til, at mange falder fra. På lærerområdet, er det yderligere det problem, at uddannelsen ændres meget ofte. Mange mennesker sendes i denne tid fra sygedagpenge til kontanthjælp. Regeringen og Dansk Folkeparti, er tilsyneladende ligeglade med at mange mennesker må gå fra hus og hjem. Jeg har fået mange henvendelser fra borgere, der er kommet i klemme. Trods utallige forespørgsler i folketinget vil regeringen og DF ikke gøre noget. Hvilket menneskesyn! Torsdag var jeg til formandsmøde. Det ser bestemt ikke muntert ud med kommunens økonomiske situation. Men det vidner kun om, at Venstre og deres støttepartier ikke har formået at føre en ansvalig økonomisk politik. De har ikke formået at strukturtilpasse og skaffe de nødvendige indtægter. Samtidig oplever vi en stigende kritik af det serviceniveau vi giver borgerne. Aviserne har i denne uge været fyldt med kritiske artikler folkeskolen og børnepasningen. Jeg er glad for, at vi har en rigtig god samvittighed. Vi har foreslået at hente 25 mio. ved samle administrationen på langt færre enheder og at det er nok med et Rådhus. Vi har stillet forslag om flere hænder på børne- og ældreområdet og flere timer til eleverne i folkeskolen. Det bliver gode valgtemaer.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 16.11.13 af  YPLPSlMn
Replica Rolex Watches These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce fake Cartier Watches fake hublot . What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore Fake Hublot Watches .
#2 | Skrevet den 01.01.14 af  PvxlqWPd
Rare to find any place else. replica cheap watches rolex for $80 Takes a handful of month until it emits the reccommended synthetic version niche mens imitation watches .