Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

En broget men bestemt spændende uge

Skrevet d. 05-04-2009 |
Rss-feed
En broget men bestemt spændende uge. Samarbejdet med Regionen om det succesrige køkken,Åkanden, stoppede i mandags. Jeg havde fornøjelse at takke de mange dygtige medarbejdere, for den kæmpe indsats de har gjort, for at gøre køkkenet så godt og kendt. Nu kører køkkenet videre i kommunalt regi. Vi overvejer pt. om vi skal fortsætte selv, eller om det skal være i samarbejde med en anden kommune, eller et privat firma. Derefter gik jeg til møde i misbrugsafdelingen, hvor vi drøftede, hvordan vi kan gøre det bedre for de børn, der har misbrugsramte forældre. Enighed om, at der kan gøres meget, ved at tage hånd om hele familien. Tirsdag til møde i Sundhedscenter Vests styregruppe. Der er godt gang i det Sundhedscenter, til gavn for borgerne i kommunen. Onsdag til et meget spændende møde med regionsformanden. Vi drøftede fremtiden for hospitalerne i Tarm og Ringkøbing. Heldigvis ser ud til, at der fortsat vil være et stort engagement fra regionens side i på de to hospitaler. Glædeligt at friklinikkerne kommer til at fylde så meget på hospitalet i Ringkøbing. Det sikrer forrtsat liv på hospitalet i Ringkøbing.Jeg fatter ikke den voldsomme kritik regionsrådformanden til tider er udsat for. Jeg har aldrig oplevet ham afvisende. Det er nok et spørgsmål om at være konstruktiv, frem for bare at være sur og negativ, når man vil nå resultater. Den efterfølgende håndboldkamp taler vi ikke om. Torsdag til møde med lederne indenfor handicap og psykiatri og med handicaprådet. Vi evaluerede på, hvor langt vi er kommet med at implementere handicappolitikken. Heldigvis er vi nået ganske langt... takke været dygtige ledere og medarbejdere. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at sikre området gode betingelser for udvikling. Min frygt er, at de borgerlige ikke helt har samme indstilling. De er nemlig allerede begyndt at køre med grønthøsteren hen over området.  

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.13 af  aAwJxkmY
Fake Hublot Watches for sale Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas Replica Watches for Sale Replica Watches for Sale . Swiss refers to not the nation of manufacture Replica Watches for Sale , but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  IkmXCOFx
Many people actually like to utilize the latest notice to produce them glimpse trendy replica bvlgari watches replica panerai watches faux rolex watches online. You will find fairly famous perspective tends to make, but these watches are very expensive http://cheddarbay.com/panerai/ replica bvlgari watches online replica cheap watches , several folks can"t spend for them.As plenty of men and women these days can not discover the income for distinctive watches, they flip to purchase replica watches.