Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Sagt og skrevet

Rss-feed
10/12/18 | 

Bemærkninger budget 2019

Vi skal være glade for, at vi har dygtige, dedikerede og kompetente medarbejdere, der gør en fantastisk indsats trods meget snæver økonomisk ramme på området
Læs mere
08/30/18 | 

Akutbilerne skaber tryghed i Vestjylland

Noget kunne tyde på at beslutningen er taget? Og - er det så blot første skridt mod at reducere i ambulanceberedskabet næste gang, der skal findes besparelser?
Læs mere
08/03/18 | 

Åbent brev til Niels Rasmussen.

På den anden side, Niels Rasmussen, er jeg overbevist om, at borgerne i din kommune ikke er dummere end gennemsnittet. De vil være i stand til at skille snot fra overskæg.
Læs mere
07/31/18 | 

SF-byrådsmedlem lægger mailgate i skrivebordsskuffen

"Jeg er stadig ikke imponeret over politiets grundighed i efterforskningen, og derfor gik jeg til Menneskerettighedsdomstolen. De vil dog først behandle min sag, når den er behandlet ved alle instanser i Danmark. Jeg kontaktede derfor Folketingets Ombudsmand, og hvis jeg skal videre,...
Læs mere
05/28/18 | 

Havmøllerne og de skjulte dagsordener

Men jeg må sige, at jeg bliver direkte chokeret under gennemlæsningen af Jens Bollerup og Dan Broesch Jensens læserbrev. Jeg er ikke tvivl om, at de - som de skriver - ligger inde med dokumenter, der bekræfter hver eneste påstand i indlægget.
Læs mere
Side: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 30 »