Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Om 14 dage

Skrevet d. 15-04-2012 |
Rss-feed

Jeg har tidligere meldt ud, at beslutningen, om jeg vil søge vælgernes mandat til en periode mere i kommunalbestyrelsen, vil blive taget inden 1. maj.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været rigtig mange overvejelser, om jeg ville fortsætte. 24 år i politik er lang tid. Det politiske liv, har givet mig rigtig mange gode oplevelser. Jeg har været med til mange spændende beslutninger. Mødt fantastisk mange spændende personer, som har givet mig meget. De mange diskussioner har været udviklende og givet mig en mere nuanceret tilgang til tilværelsen, end jeg ellers ville have haft. Det opvejer helt klart de mindre gode oplevelser, som der også er i politik. For det er der! Politik kan godt være en ganske barsk verden, har jeg set og selv oplevet.

Jeg er kommet frem til, at jeg nok vil have det svært med, ikke at være med. Derfor vil jeg søge vælgernes mandat til endnu en periode og håber naturligvis at få det. Hvor det bliver, afgøres indenfor de næste 14 dage. Men der er 2 muligheder. Jeg vil bruge de næste 14 dage til at træffe den endelige beslutning, så vælgerne kender mit politiske ståsted.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 16.04.12 af  Grethe Madsen
HejNiels
Det er jeg glad for at høre, vi er nød til at have en kompetent politiker og vagt hund i den sydlige del af kommunen.
Venlig Hilsen Grethe
#2 | Skrevet den 16.04.12 af  Magnus Kolby
Hej Niels! Du skriver der er to muligheder! Hvad med en 3. mulighed ? I bund og grund er der jo ikke den store forskel i grundholdningen - det tror jeg godt du kan passe ind!