Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Kig din kandidat dybt i øjnene

Skrevet d. 26-10-2017 |
Rss-feed
 
Af Niels Rasmussen, byrådsmedlem for SF, Svinget 8, Tarm:
Bannere, big-posters, et hav af biler med film, der er mere kulørte end vores taxier! Magtkampen mellem byrådets i dag to største partier kommer også til udtryk i næsten 8000 plakater. Det er så voldsomt, at fuglene i Naturens Rige nærmest skal mase sig godt sammen for også at tilrane sig en plads i lygtepælene de sidste uger op til kommunalvalget.
SF i Ringkøbing-Skjern Kommune nøjes med 800 plakater, og dette indlæg er jo en glimrende lejlighed til at undskylde over for kommunens borgere, at I også risikerer at rende på mit smilende kontrafej 100 steder rundt omkring. Trøst jer med, at der kun går 3 uger, så lister jeg ned ad lygtepælene igen.
Valgplakater er en tradition, men det er og bliver indpakning uden indhold. Jeg er også helt sikker på, at vælgerne sagtens kan gennemskue, hvad der er glimmer og valgflæsk; hvad der er løgn og latin.
Jeg er nok lidt gammeldags, så jeg kører ud til rigtig mange møder og arrangementer for at mødes med kommunens borgere i øjenhøjde. Live, som det hedder på nydansk. For øjnene lyver aldrig, og folk kan sagtens kigge tværs gennem en politikers nethinde og se, hvem af os de kan stole på - også efter den 21. november.
Stemmer du på en SF'er, vil du ikke være i tvivl om, at vi vil tage vores ældre, vores handicappede og borgere med for behov for psykiatrisk hjælp i hånden og sikre dem tryghed og en ordentlig service. SF lægger heller ikke stemmer til ideologisk betingede udbudsrunder og da slet ikke på velfærdsopgaver inden for hjemmeplejen.
Kig også mig og mine medkandidater i øjnene og bliv overbevist om, at vi har viljen til at gøre Naturens Rige til foregangskommune inden for bæredygtighed og miljø, og at vi ganske enkelt mener det, når vi slår på tromme for Danmarks bedste folkeskole og bedre balance i vores børns dagligdag - en god balance mellem skolegang og fritid.
Du har med din stemme magten til at gøre vores program til virkelighed.
Og så er SF altså det eneste parti i kommunen, hvor åbenhed og sunde demokratiske processer ikke kun optræder i skåltaler, på plakater og i valgannoncer. Lydhørhed, åbenhed og respekt for demokratiet og borgerne er en del af en SF'ers DNA.

Gå tilbage til oversigten