Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Hvor der er vilje, er der vej

Skrevet d. 24-10-2017 |
Rss-feed
 
Af Niels Rasmussen, Svinget 8, Tarm:
Hold fast, hvor blev jeg overrasket, og det var lige før, at jeg var parat til at erklære Venstre min støtte, da jeg så en helsides valgannonce i ugeaviserne og dagbladet med fotos af samtlige partiets kandidater.
Kandidaterne "garanterer, at der kommer en ny ledelsesstil i byrådet og på rådhuset" og understreger, at der er en "fælles vilje til at lede kommunen på en ny måde".
Den havde jeg godt nok ikke set komme, for det ligner til forveksling det, som jeg har plæderet for, siden landets fødevareminister huserede her i kommunen og fik demokratiet til at gå sin skæve gang. Han er her ikke længere, men vennerne var lærenemme, da de fik tøjlerne.
Jeg må også indrømme, at da blikket skøjtede ned over siden og landede på ansigtet på 9. pladsen, blev jeg enig med mig selv om, at der nok bør stilles et par opklarende spørgsmål, før jeg som SF'er kan støtte Venstre i deres nye projekt.
Hvor der er vilje, er der vej, siger man. Men jeg synes godt nok, at Venstre og ikke mindst partiets spidskandidater skylder kommunens borgere et konkret svar på, hvad der er galt med den nuværende ledelsesstil i byrådet og på rådhuset, og hvem der har ansvar for dette - udover det siddende flertal med borgmester Iver Enevoldsen i spidsen.
Jeg glæder mig også til at få udpenslet, hvad man helt konkret vil foretage sig for at få luftet ud i borgmesterkontoret og chefgangen, og hvordan jeg og alle andre borgere vil opleve Venstres vilje til at lede Ringkøbing-Skjern Kommune på en ny måde.
Skal vi være åbne og lydhøre over for borgere og kritikere? Måske tilmed følge landets love? Bedre servicen over for vore ældre medborgere? Behandle syge borgere ordentligt og ikke snyde dem for sygedagpenge? Eller er det bare politisk spin uden hold i virkeligheden?

Gå tilbage til oversigten