Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Jens K Pedersens »kioskbasker«

Skrevet d. 09-06-2014 |
Rss-feed

   

LÆSERBREV

af Niels Rasmussen, medlem af byrådet for SF
VINDMØLLER: I et læserbrev her i Dagbladet giver Jens K Pedersen et indtryk af, at jeg er imod vindmøller og de mange møllemillioner som genererer udvikling i den sydlige del af kommunen.
Det er en fordrejning og en usandhed, der er en kioskbasker værdig! Jens K Pedersen kender udmærket min holdning til opstilling af vindmøller og hvordan de mange millioner skal komme lokalbefolkningen til gavn.
Opstilling af møller skal ske ud fra planlægningsmæssige hensyn og ikke efter, hvem der ejer jorden. Der er desværre alt mange eksempler på, i vores kommune, at det er projektmagere, der bestemmer, hvor møllerne skal stå. De naboer der lider økonomiske tab, skal kompenseres fuld ud. Det er der mere end rigeligt med overskud i møllerne til, at det kan ske.
Alt for mange har lidt helt urimelige tab i forbindelse med møllerne, er kommet op.
Ejerforholdene til møllerne skal også bredes ud, så det kommer hele fællesskabet langt mere til gavn -end det gør i dag. Jens K Pedersen bør huske, at det er fællesskabet, der gennem afgifter, der betaler det kæmpe store overskud møllerne genererer og som ganske få projektmagere scorer Det, synes jeg ikke er rimeligt! Planlægning for møller i kommunen kan gøres meget bedre. Andre kommuner har vist vejen. Det kan vi også gøre meget bedre -sammen!.
»Jens K Pedersen bør huske, at det er fællesskabet, der gennem afgifter, der betaler det kæmpe store overskud møllerne genererer og som ganske få projektmagere scorer.Gå tilbage til oversigten