Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

75 års fødselsdagen..

Skrevet d. 05-03-2014 |
Rss-feed
Hjertelig velkommen til 75 års fødselsdagen.

Dagen i dag og hele denne uge 10, er helt speciel for jer, der er fyldt 75 år eller fylder 75 år i løbet af 2014.

Vi har nemlig inviteret jer allesammen til fødselsdagsfest og til informationsmøde i de kommunale aktivitetscentre rundt i kommunen.

Vi glæder os til at være sammen med jer og til at servere boller og lagkage. Det bedste er, at det kommer fra vores kommunale køkken - Åkanden, som bare laver fantastisk godt, sundt og nærende mad...

Det er rigtig dejlig, at se, at der er kommet så mange og det er dejligt at mærke al den opmærksomhed og den store interesse, der har været omkring dette nye initiativ.

Årsagen til, at vi gerne vil fejre jer, er at vi har lavet en omorganisering af de forebyggende hjemmebesøg - og at vi gerne vil have mere fokus på sundhed og livskvalitet i alderdommen.

Det vil sige, at vi gerne vil se så mange som muligt for at bringe det gode budskab videre, derfor er det dejligt, at der er mødt så mange op i dag.

På informationsmødet i dag har vi, som sagt, fokus på sundhed og livskvalitet i alderdommen.

Men vores hovedfokus og budskab er mad og samvær.

Vi ved, at en af fremtidens store udfordringer blandt de ældre er ensomhed. Det vil vi gerne være med til at forebygge.

Vi tror at mad og samvær...det vil sige, det at spise sammen med andre, lave mad sammen med andre eller forberede mad til andre, kan være med til at bryde ensomheden for mange ældre og så kan det være med til at skabe nye relationer.

Ud over mad og samvær, skal vi også snakke om, hvordan man passer godt på sig selv og hinanden, snakke om betydningen af at holde sig fysisk og mentalt i gang - det er også muligt, at I, i løbet af formiddagen vil der blive sat i gang med både fysiske og mentale øvelser.  Det kan i glæde jer til.

Da vi jo ved, at det i bund og grund er jer, der har de gode ideer - så vil vi afslutte dagen med dialog ved bordene - vi har nogle spørgsmål, som vi gerne vil have svar på. Desuden vil vi gerne have jer med på råd. I ved jo bedst...

Dagen i dag er arrangeret af Borgerservice, Sundhed og Omsorg, Aktivitetscentrene og Sundhedscenter Vest - men ikke mindst, er det muligt at afholde arrangementerne, fordi vi har meget stor hjælp fra de frivillige, som gør en særlig stor indsats i dag. Jeg vil sige - også i dag. Vi håber, at vi får en rigtig god dag - tak fordi I er kommet..... Endnu engang - hjertelig velkommenGå tilbage til oversigten