Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Hvem styrer projektet?

Skrevet d. 03-06-2013 |
Rss-feed

ER det kommunen, forsyningen eller en erhvervsudviklingsfond, RFI-fonden, der i virkeligheden styrer dette projekt?

På RFI-fondens hjemmeside kan man læse, at fonden ledes af en bestyrelse, som bl.a. kan tælle både den tidligere borgmester Viggo Nielsen i Skjern, kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard, borgmester Iver Enevoldsen, byrådsmedlem Esben Lunde Larsen, og en række lokale kræfter. Man kan ikke få øje på blot ét medlem af bestyrelsen for Ringkøbing-Skjern Forsyning, kun en direktør, selv om Forsyningen nu er blevet den helt dominerende investor med 85 % af investeringen.

Man kunne derfor få den tanke, at Forsyningen i virkeligheden er sat uden for indflydelse i et byggeprojekt, hvor de skal være hovedsponsor.  Hvordan er de havnet i denne rolle, og har kommunen som ejer sagt ja til denne løsning?

Og er det lovligt at et Forsyningsselskab sætter sig uden for direkte indflydelse i så stor en investering, og blot overlader styringen til en lokal fond? Jeg mener Nej!

Er det i øvrigt overhovedet lovligt at en kommunal Forsyning investerer i erhvervslejemål og erhvervsudvikling? Jeg har spurgt Forsyningssekretariatet, der fører tilsyn med Forsyningsselskaber. De siger NEJ, forsyninger må kun investere til egne formål. Det er jo forbrugernes penge der administreres.

Jeg er ked af at nogen er blevet så forblændet af ønsket om at sætte sig et monument, at man har glemt at være Ordentlig.  Ordentlig over for Forsyningens kunder, over for borgerne - og ordentlig overfor miljøet, som må betale prisen med udskydelse af vigtige anlægsarbejder.

Jeg vil også gerne have et innovationscenter til gavn for erhvervsudvikling, men beslutningen og finansieringen skal ske åbent, ærligt og lovligt - og uden skjulte dagsordner.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 15.11.13 af  BBBWpGsb
fake Cartier Watches fake Cartier Watches Fake Hublot Watches for sale These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets.
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  fuuURghX
replica tag heuer watches‎ N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions imitation cartier chronoscaph , faux rolex watches --Catalogue log