Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Ældresagen stiller spørgsmål...

Skrevet d. 25-10-2009 |
Rss-feed
Tak til Ældresagen for gode og relevante spørgsmål til kandidaterne til KV09. Spørgsmålene rammer lige ind i kernen af vigtige problemstillinger på ældreområdet. I den socialdemokratiske gruppe, er vi meget optaget af de samme problemstillinger. Vi har stillet konkrete forslag til forbedringer på de områder, der bliver spurgt ind til. Desværre har det borgerlige flertal ikke villet være med.
 
 ·         Jeg ønsker ikke der skal være forskel i servicen på kommunale plejehjem og fri – plejehjem. Derfor skal der også være en individuel tildeling af hjælp, som det sker til et fri – plejehjem. Jeg ønsker ikke, i modsætning til andre, at vi skal have A og B plejehjem.
 ·         Genoptræning efter sygdom er meget vigtig. Vigtigt, at den kommer hurtigt i gang. Det sikrer hurtigere rehabilitering ikke kun til gavn for borgeren, men også for vores fælles pengekasse. Kommunen skal ligeledes sikre, at den nødvendige vedligeholdelsestræning tilbydes.
 ·         Maden betyder meget for hurtig rehabilitering og vedligeholdelse af kroppen. Derfor er det vigtigt at kosten har den rigtige sammensætning.  Det har der været for lidt fokus på. Men vi er så småt kommet i gang i kommunen, endda med meget gode resultater.
 ·         Det frivillige sociale arbejde skal efter min mening opprioriteres. Vi får allerede meget for de forholdsvis få penge vi giver til området. Men jeg er villig til at give mere til dette område. Noget tyder på at de borgerlige skærer yderlige i området. Det synes jeg er en forkert vej.
 ·         Jeg har arbejdet aktivt på og vil fortsat arbejde på, at Ringkøbing får et nyt Aktivitetscenter. Det skal ske i forbindelse med bygningen af et nyt plejehjem.
Jeg svarer gerne uddybende på spørgsmålene ved vælgermødet den 2. november på Bechs Hotel i Tarm

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.13 af  eepxRThS
Replica Rolex Watches Replica Rolex Watches Only a certified dealer can promote a brand new Rolex watch having a factory warrantee. Replica Rolex Watches You will find no exceptions to this!
#2 | Skrevet den 07.01.14 af  TElgTbYm
replica iwc watches replica iwc watches patek philippe replica 39 Reproduction wrist watches are even made accessible inside a fake assortment about many internet websites as well as people like to spend money on it for its seems and reduced investing cost assortment selling price. But if you have prepared to opt for duplicate watches continuously contemplate therapy that you are acquiring and investing in the excellent location http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/ faux rolex watches .