Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Kommunerne bliver straffet, hvis...

Skrevet d. 05-11-2007 |
Rss-feed
    
Kommunerne bliver straffet, hvis…
 
Kommunerne bliver straffet. Det står klart efter den seneste duel mellem Helle Thorning-Schmidt og Anders Fogh Rasmussen. På et klart og enkelt spørgsmål fra Helle Thorning-Schmidt, ville statsministeren ikke give nogen garanti for, at kommunerne får lov til foretage de nødvendige skattestigninger. De Konservative har allerede meldt ud, at kommunerne vil blive straffet
 
Dermed skal budgetterne genåbnes med meget voldsomme nedskæringer på alle velfærdområder til følge. I forvejen, er der i budgetterne i Ringkøbing-Skjern skåret godt og vel ind til benet. Det eneste, der kan redde velfærden i kommunerne, er en ny regering. Derfor er det også vigtigt, at vi vælger lokale kandidater ind i det nye folketing. Kandidater, der vil arbejde for, at vi får et Danmark i balance. Sæt kryds ved det første navn på du møder på stemmesedlen i Ringkøbing-Skjern: Marianne Kamp. Hun har et grundigt kendskab til kommunens økonomi og ved, hvad der skal til..
 


Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 04.01.14 af  PHOZGJvC
Rare to find any place else patek phillipe replica 26058 . fake panerai watches patek phillipe replica 26058 Takes a handful of month until it emits the reccommended synthetic version niche.