Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Tale ved åbning af den gode CaFe   

Skrevet d. 26-04-2007 |
Rss-feed
    
Tale ved åbning af den gode CaFe
 
Tak for invitationen til at holde en tale ved åbningen af den gode CaFe.
 
Velkommen til dig Eva Kjer Hansen. Du er jo kommet til Danmarks største kommune – arealmæssigt. Vi er glade for at du er kommet for at se et lille udsnit af det store frivillige arbejde der gøres i vores kommune. Det er vi stolte af at vise frem.
 
Da jeg fik invitationen og så på jeres logo for cafeen, kom jeg uvilkårligt til at tænke på Grimms eventyr om Tornerose. Den handler jo om at der blev født en sød lille prinsesse. Hun får navnet Aurora. Alle i det ganske kongerige kom valfartende til kongeslottet med gaver til den lille ny.
 
Der kom også 3 gode feer, som kom for at give den lille ny prinsesse nogle gode egenskaber. Magsvejr giver prinsessen skønhed og læber så røde som roser. Fauna giver prinsessen den smukkeste stemme der nogensinde er hørt. Men da Flora kommer til for at give sit ønske til prinsessen, bliver hun forstyrret at den onde fe, Malavia. Malavia vil have, at Aurora skal falde hen i evig søvn. Floras gave til Aurora er at spolere den onde fes plan ved at gøre det muligt at vække prinsessen fra den evige søvn med et kærligheds kys fra en rigtig prins.
 
På samme måde kommer der jo folk valfartende fra det ganske land for at ønske Frivillighedscentret Tømmergården tillykke med endnu et tiltag, nemlig den Gode CaFe. Med god grund kommer vi her. For I gør det rigtig godt. I hjælper rigtig mange mennesker, der i hverdagen mangler en hjælpende hånd, mangler én at snakke med, mangler én at støtte sig til, mangler én der kan hjælpe til med, at få styr på de dumme bogstaver og tal, mangler én …
 
Ja, I tager jer af rigtig mange der lige mangler én. Det vil jeg gerne her påskønne og sige jer tusind tak for.
 
Jeg håber for jer, at cafeen her må blive et rigtig godt eventyr uden besøg af dumme feer. Cafeen har, som prinsessen, fået skønheden med disse lokaler. Cafeen har fået den smukkeste stemme, der nogen sinde er hørt, i form af de brugere og frivillige, der kommer her og taler om mange forskellige emner.
 
Held og lykke med cafeen og endnu engang tak for jeres uvurderlige og store indsats med, at give mange mennesker en bedre tilværelse.
 
På vegne af Ringkøbing-Skjern kommune har jeg et lille bidrag med til kaffekassen.


Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 17.11.13 af  GLABjvXG
These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce fake Cartier Watches . Fake Hublot Watches fake hublot What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore Fake Hublot Watches .
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  JdwAjwJo
patek philippe replica 39 N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions replica iwc watches cheap replica watches for men ,--Catalogue log