Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Foghs forfalskninger

Skrevet d. 28-11-2004 |
Rss-feed
Foghs forfalskninger

Det handler om mennesker og ikke om falske forklaringer på forringelser. Foto Niels Rasmussen
 
Ved Venstres landsmøde forleden fremhævede Fogh, at Venstre for tre år siden blev betroet regeringsmagten af den danske befolkning for ”at sikre forandringer i det danske samfund”. Men den reelle grund til valgsejren var, at Venstre og De Konservative sammen med Dansk Folkeparti lovede at holde flest mulige fremmede ude af landet og tvinge nogle af de allerede tilstedeværende hjem.
 
Vælgerne var jo ikke utilfredse med de resultater, SR-regeringen opnåede. SR-regeringen fik nemlig antallet af arbejdsløse til at falde med 210 000. Der blev skaffet 150 000 pladser til børnepasning. Aldrig før havde der været så mange uddannelsespladser. 93 % af sygehuspatienterne kom til uden ventetid. Stor tilfredshed med hjemmehjælpen, selvom Fogh påstod det modsatte.
 
Hvordan er det så gået for VK-regeringen med ”at sikre forandringer i det danske samfund”:
 
F      VK- regeringen ville afkorte ventelisterne og garanterede patienterne behandling indenfor 2 måneder. Til dette afsatte VK-regeringen 1,5 milliarder. Hvordan er det så gået? Mere end 200 000 står stadig på venteliste og af dem har 40 % ventet mere end de lovede 2 måneder. Til det kan føjes, at der er massiv overbelægning på medicinske afdelinger. Ventetiden for mange kræftpatienter er 8 uger mod de lovede 4 uger.
F      VK-regeringen ville give 500 millioner til mere hjemmehjælp. Hvordan er det så gået? 365 millioner er gået op i administration for at tilgodese private entreprenører, som stort set ingen ønsker at bruge. Desuden er der 3000 færre ældre, der nu får hjemmehjælp.
F      Fogh lovede, at det nu skulle være slut med ”stregkoder, stopure og manualer”. Hvordan er det så gået? Ifølge en undersøgelse lavet af Institut for Folkesundhed, er hjemmehjælpen i Foghs tid i endnu højere grad baseret på ”stregkoder, stopure og manualer” i effektiviseringens hellige navn.
 
Til gengæld talte Fogh ikke om, at vi skulle have en kommunalreform.
Det får vi; hårdt presset af Dansk Industri og Det Konservative Folkeparti skal der nu jappes en kommunalreform igennem, som ingen kan overskue konsekvenserne af, og regeringen kan og vil ikke fremlægge en økonomisk vurdering af reformen. Den påstår, at reformen bliver udgiftsneutral, men det er der vel ingen, der for alvor tror på. Ikke engang Venstrefolk…
 
Spændende bliver det at se, hvordan regeringen vil få den reform udmøntet. Når lovforslagene kommer til behandling, går det måske op for Fogh, hvilket kaos han har kastet kommunerne ud i.
 
Så der er nok optræk til folketingsvalg senest i januar.
 
Har du kommentarer til artiklen, er du velkommen til at kontakte mig.
 
De venligste hilsner
 
Niels Rasmussen
Svinget 8
6880 Tarm
Tlf. 97 37 20 93 eller 21 40 13 33
niels@niels-rasmussen.dk
www.niels-rasmussen.dk


Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 18.11.13 af  XBeSotjD
fake Cartier Watches Fake Hublot Watches for sale Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 03.01.14 af  zzdDJsEq
Look that flat very well scuff marks fake tag heuer online . yet, replica tag heuer watches‎ You should invest a bit longer, rolex replica watches under $100 In the event a a lot more or higher leading scrapes.