Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Sagt og skrevet

Ikke fugls føde og Fergo

Skrevet d. 11-11-2004 |
Rss-feed
Ikke fugls føde og Fergo
 
 
Rigsrevisionen og ombudsmanden afslører nu det omfattende kammerateri, der foregår i VK- regeringen. Afsløringer, som bør få statsministeren til selv at tage initiativ til at afskedige et par ministre.
 
Gør han ikke det, mener jeg, at oppositionen bør stille et mistillidsvotum til dem. Danmark kan ikke være tjent med ministre, der i den grad får Danmark til at ligne en bananrepublik.
 
”Der er ikke fugls føde i den sag”. Sådan kunne man høre den tidligere miljøminister, H. C. Schmidt, udtale sig, da han blev anklaget for kammerateri i forbindelse med uddeling af midler fra de såkaldte velfærdspuljer.
 
Nu har rigsrevisionen offentliggjort en rapport, der fortæller, at der var noget mere end ”fugls føde” i den sag.
 
Det viser sig rent faktisk, at den tidligere miljøminister, Hans Christian Schmidt, har omgået stort set alle spilleregler, da der skulle uddeles midler fra statslige puljer. Formentlig med det ene formål at tilgodese lokale venner i Vojens og borgerlige bonkammerater.
 
Bedre er det ikke med kirkeminister Tove Fergo. Folketingets ombudsmand har netop givet hende en næse for at have givet sin mand, præst Peter Fergo, en klækkelig lønforhøjelse på 150.000 kr. Men det er mildt sagt ikke den eneste sag for kirkeministeren. I hele Tove Fergos tid som minister har der ministeriet været et syndigt rod i økonomien i form af kreativ bogføring, tvivlsomme leasing aftaler, advokatundersøgelser uden økonomiske bevillinger, fordelagtig fratrædelsesordning til spindoktor osv.
 
Forhåbentlig tager Fogh selv affære.
 
Men måske har han selv hænderne fulde, når han i den kommende tid bl.a. skal forklare, hvorfor der ikke blev lukket et skattehul, som gav TDC en skattebesparelse på 850 mio. kr.
 
Har du kommentarer til artiklen, er du meget velkommen til at kontakte mig.
 
 
De venligste hilsner
 
Niels Rasmussen
 
Svinget 8
6880 Tarm
97 37 20 93 eller 21 40 13 33
niels@niels-rasmussen.dk
www.niels-rasmussen.dk


Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 03.01.14 af  RgqpyMck
replica cheap watches Look that flat very well scuff marks. fake tag heuer watches yet, replica montblanc watches You should invest a bit longer, In the event a a lot more or higher leading scrapes.