Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Avis

Rss-feed
12/17/09 | 

Omstridt lokalplan gled glat igennem

»Vi har ikke været ordentlige i denne sag. Der mangler et dokument. Jeg foreslår, at vi udsætter den endelige sagsbehandling, til alle dokumenter er skaffet til veje,« sagde han.
Læs mere
12/16/09 | 

Skrottet plan for møller ved heden er genoplivet

I stedet opgiver man et gennemarbejdet projekt i et område mellem Sdr.Vium og Hemmet, hvor man stort set var klar til at rejse møllerne, lyder det fra Niels Rasmussen , der i tidligere Egvad Kommune var formand for teknik-og miljøudvalget. ....
Læs mere
12/15/09 | 

Byråd giver op: Nyvalgte skal få styr på økonomi

Og det bliver ikke bedre, når det nye byråd tager over. Det gamle byråd giver en rådden stafet videre til det nye byråd, og endnu er der ingen, som tør sætte tal på hvor store besparelser der skal findes, fortæller byrådsmedlem Niels Rasmussen , Socialdemokraterne.....
Læs mere
12/05/09 | 

Byrådet får afslag på at give ældre bedre pleje

Regeringens ideologiske korstog mod offentlig service er afsløret endnu en gang. Vi får ikke mulighed for at give ældre på kommunale plejehjem samme service som de ældre får på friplejehjem.
Læs mere
11/29/09 | 

Byrådets muntre køkken

Der er ingen tvivl om, at Socialdemokraterne og SF med netop valget af Niels Rasmussen og Peder Sørensen vil ind og præge specielt miljøpolitikken i Ringkøbing-Skjern Kommune. De har aldrig lagt skjul på, at landmændene efter deres opfattelse får lov til at udvide produktionen for meget og ofte - og der skrides for lidt ind imod samme fags forurening.
Læs mere
Side: « 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 59 »