Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Avis

Rss-feed
10/22/13 | 

Flere klager over Forsyningen

Lokalpolitiker Niels Rasmussen ( SF) har været i både Statsforvaltningen - der har opgaven med tilsyn af kommunerne - og i Forsyningssekretariatet med sine anker over konstellationen med Ringkøbing-Skjern Forsyning som den bærende finansielle kraft bag projektet.
Læs mere
10/17/13 | 

Politiske kræmmere indtog markedsdage

Et flertal i byrådet har besluttet at der skal spares en halv milliard kroner. Men det holder ikke. De bliver nødt til at spare 700 millioner kroner, lød det fra SF'eren Niels Rasmussen, Tarm, og så fik han på puklen af alle andre partier...
Læs mere
10/15/13 | 

Forsyning må godt bygge - delvist

Niels Rasmussens argumentation i forhold til byggeriet er, at man som forsyningsselskab ikke må bruge penge på andet end den primære drift. Det har Forsyningssekretariatet tidligere tilkendegivet er korrekt, men i det her tilfælde er det altså i orden at investere i administrationsbygninger og garageanlæg, også selv om det ligger i et innovationscenter.
Læs mere
10/12/13 | 

Industrilandbrug får anvist plads i landskabet

Nu har vi fået en tekst med nogle forbehold, som ganske vist er meget runde, siger Niels Rasmussen og understreger: - Godt vi har grønne organisationer, som holder øje med udviklingen.
Læs mere
10/10/13 | 

Prisstigning til vandforbrugerne?

Selskaberne må kun afholde investeringer, der vedrører deres primære drift. Det vil sige opgaver som at indvinde drikkevand og håndtere spildevand,« forklarer Filip Sundram....
Læs mere
Side: « 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 59 »