Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

SF kræver byråd til ansvar for fejl

Skrevet d. 16-03-2016 |
Rss-feed
Indrømmelse: Efter voldsom kritik fra telebranchen må byrådet lade udbud af internet gå om.

af Poul Bülow pob@jv.dk

Først solgte byrådet i Ringkøbing-Skjern elnettet. Derefter købte byrådet et internet af samme selskab: Ringkøbing Amts Højspænding (RAH).

 

Hvad der kan være foregået bag lukkede døre er måske under opklaring. Gennem de seneste uger er der foregået en heftig udveksling af synspunkter mellem kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard, der - set fra telebranchen - er centralt placeret i det spin som sikrer, at RAH får millioner retur.

 

- Sagen vil vi have oplyst.

 

Slut med lusk, for vi vil have sagen til drøftelse på det næste møde i byrådet, lyder det fra byrådsmedlem Niels Rasmussen (SF), Tarm.

 

Mens der graves kabler ned i lyntempo, er udliciteringen af kommunens satsning på bredbånd draget i tvivl, og senest har kommunaldirektøren indrømmet, at der er begået fejl.

 

På grund af fejl - eller som telebranchen hævder: aftalt spil - har byrådet besluttet, at høringsrunden forud for budrunden skal gå om.

 

Selve budrunden og tildeling af opgaven ændres der ikke på, lyder det fra kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard til Dagbladet.

 

Protester fra telebranchen er ikke sluttet.

 

Og i en henvendelse til samtlige byrådsmedlemmer bliver der ført dokumentation for, at Ringkøbing-Skjern Kommune har begået fejl.

Gå tilbage til oversigten