Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Planer om en massiv byfornyelse i Tarm

Skrevet d. 20-12-2015 |
Rss-feed
Rådhuset rives ned straks i det nye år. Samtidig er planer om byfornyelse i Storegade-Skolegade-Mellemgade under projektering.

 

TARM: 2016 kan blive et stort vendepunkt for byen. Straks i det nye går indleder entreprenører arbejdet med at rive det tidligere rådhus ned, og dermed bliver der en fri grund på Toften, centralt i byen.

 

Allerede inden Nedbrydningsfirmaet Toft går i gang med at fjerne rådhus og beskyttelsesrum, ved Engvej, har Boligselskabet Ringkøbing-Skjern udtalt interesse for at bygge nye boliger på grunden.

 

Samtidig udvikles der på en plan for en omfattende byfornyelse i området Kirkegade-Storegade- Skolegade-Mellemgade. Fredag blev planen drøftet på et møde arrangeret af udviklerne, ejendomshandler Jens Lunde og arkitekt Dan Myhre. En uge tidligere var projektet genstand for et møde hvor også repræsentanter for Tarm Udviklingsforum deltog.

 

- Der er åbenlys mangel på moderne boliger i byen, og derfor hilser vi naturligvis projektet velkommen. Samtidig er det også vigtigt at understrege, at vi ønsker kvalitet i fornyelsen, lyder det fra Tarm Udviklingsforum.

 

Ejendomshandler Jens Lunde understreger: - Der arbejdes på projektet og vi er på vej med et oplæg.

 

Byrådsmedlem Niels Rasmussen (SF), der deltog i fredags-mødet siger: - Det er vigtigt, at der opnås enighed om ét udspil, hvis projektet i Storegade skal få opbakning i byrådet.

 

Fra Skolegade til ejendommen ved Kirkegade er der planer om at bygge 43 lejligheder.

Gå tilbage til oversigten