Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Endelig orden på genbrugspladsen

Skrevet d. 03-08-2015 |
Rss-feed
Affald: Hverken ansatte eller brugere af genbrugspladsen har ordnede forhold. Men nu er der udsigt til, at pladsen udvides og bringes i orden.

Poul Bülow pob@jv.dk

TARM: Miljøet for de ansatte på genbrugspladsen på Tværvej er dårligt, og brugere af pladsen har længe klaget over elendige forhold.

 

- Når det har regnet, skal de, der aflevere haveaffald, gå rundt i mudder, og det slæber de så med ind i bilerne.

 

Det er helt uholdbart, har kritikken længe lydt og refereret i JydskeVestkysten.

 

Men nu er der udsigt til ordnede forhold, fortæller byrådsmedlem Niels Rasmussen (SF), Tarm, der er medlem af byrådets teknikog miljøudvalg. Tirsdag har udvalget sat sagen om Tarm Genbrugsplads på dagsordenen.

 

- Aktuelt forhandles der om køb af genbrugspladsen samt tilkøb af yderligere plads. Jeg går ud fra, at handlen går i orden, også så vil det koste hen ved to millioner kroner at renovere pladsen, så både ansatte og brugere får ordnede forhold, siger byrådsmedlem Niels Rasmussen og understreger: - Det har faktisk været et ønske længe, at der skulle ske noget, men inden det er kommet så langt, har der været en hav af planer på bordet.

 

Blandt planer var lukning af genbrugspladsen i Skjern og etablering af en ny fælles Skjern-Tarm genbrugsplads ved materielgården i Industriparken.

 

Den plads blev opgivet for et år siden.

 


FAKTA Penge er afsat

 

Allerede i 2013 blev der afsat penge til at forbedre forholdene på genbrugspladsen i Tarm. Tiden er gået med forskellige planer, men nu ser det ud til, at pladsen forbliver på Tværvej.

 

Der er afsat 1,6 mio. kr. til ny indretning af pladsen

Gå tilbage til oversigten