Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Nybyggere og de ældre får en sti

Skrevet d. 04-06-2014 |
Rss-feed

 

Byudvikling: Tarm Udviklingsforum og ABC Lavpris går sammen og sikrer en grøn sti fra Søparken via Egvad Plejehjem til byen.

Poul Bülow pob@jv.dk
En sti langs Tarm Bybæk som forbinder Søparken og Egvad Plejehjem med byen har i mange år været et stort ønske. Men nu bliver stien en realitet.
- Med støtte fra kommunen og Tarm Udviklingsforum og ikke mindst med stor velvilje fra virksomheden ABC Lavpris, lader det sig nu gøre, siger byrådsmedlem Niels Rasmussen (SF), Tarm, der på et møde i byrådets teknik-og miljøudvalg i går var med til at vedtage projektet og bevillingen.
- Området mellem Gadegårdsvej og Klosterengen er et fantastisk område, siger Niels Rasmussen, der som ung kunne komme afsted med at fiske på strækningen.

Et aktiv for byen
- Da vi behandlede ønsket i tidligere Egvad Kommune var der ikke mulighed for, at stien kunne få et forløb på Baxi-grunden, og lodsejere på nordsiden af bybækken var ikke billige til at afgive jord, fortæller Niels Rasmussen.
- Mange gode kræfter har arbejdet sammen om dette projekt, og så snart pengene er bevilget, forventer jeg, at arbejdet med at anlægge stien går i gang, siger Niels Rasmussen og understreger: - Stien bliver et aktiv for hele byen, men specielt giver det et løft til beboere i Søparken. Vi opnår, at det nye attraktive boligområde bliver knyttet tættere til byen.

FAKTA

Penge og vedligehold
Stien fra Søparken og Egvad Plejehjem skal gå på sydsiden af Tarm Bybæk, hvor jorden i dag ejes af ABC Lavpris Supermarked.
Der etableres en bro over åen i området bag VGT's p-plads.
Kommunen giver 100.000 kroner til projektet, og Tarm Udviklingsforum giver 30.000 kroner.Gå tilbage til oversigten