Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

SF kræver besked om glemt protest

Skrevet d. 01-06-2014 |
Rss-feed

Pårørende til beboere på Egvad Plejehjem skrev i november under på en protest mod forholdene, men de fik aldrig svar. Nu rejser SF sagen.

Poul Bülow, pob@jv.dk
" Det er som at slå i en dyne", lyder det enslydende fra en række pårørende til beboere på Egvad Plejehjem, som har henvendt sig til Jydske-Vestkysten. Da de i november skrev under på en protest mod forholdene, ventede de forgæves på svar fra kommunen.
- Det kan ikke være rigtigt, lyder det fra byrådsmedlem Niels Rasmussen (SF), Tarm.
Da social-og sundhedsudvalget forleden holdt møde, rejste han sagen om forholdene på Egvad Plejehjem.
- Jeg har bedt om en redegørelse for, hvad der er sket med den protest, som pårørende har sendt til kommunen.
Det kan ikke være rigtigt, at de ikke har fået svar, fortæller byrådsmedlem Niels Rasmussen og understreger: Manglende omsorg - Jeg ved fra de pårørende, som har henvendt sig til mig, at det er forbundet med store overvejelser at klage over forholdene.
Slægtninge til beboere på hjemmet har nogle oplevelser af, at mangel på omsorg skyldes dårlig ledelse, men alligevel har det været vanskeligt for dem at klage.
Niels Rasmussen begrunder: - Dels er ledelsen af plejehjemmet skiftet ud i flere omgange, og dels ønsker de pårørende ikke at klage over personalet, som de mener er ramt af underbemanding.
- Jeg har naturligvis også bedt forvaltningen om at besvare klagerne, understreger Niels Rasmussen.

FAKTA

Egvad Plejehjem
Der er plads til 54 beboere på Egvad Plejehjem. Af disse er 21 pladser ordinære plejehjemspladser. 20 beboere er samlet i demensafdelinger og der er 13 aflastningspladser. De faste beboere betaler hver måned 3897 kroner for kost og vask.Gå tilbage til oversigten