Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Kære Viggo Nielsen og øvrige borgere

Skrevet d. 13-06-2013 |
Rss-feed

Stor tak til dig Viggo, for din åbenhed og bekræftelse af at Innovationscentret er til erhvervsudvikling og uddannelse. At Forsyningens involvering i virkeligheden er en praktisk manøvre for få projektet finansieret, og samtidig som døråbner for billige lån. 

Jeg havde faktisk ikke turde håbe på, at du ville erkende, at sådan hænger tingene sammen.

Indledningsvis kan jeg bekræfte at SF sidder med, de steder du nævner. Jeg skal blot gøre dig opmærksom på, at vi ikke har stemt for overdragelsen af ansvaret til RFI-fonden og den videre proces.  

Det der skræmmer mig er, at I er så forblændet af dette projekt, at man helt fortrænger almen viden om at forsyningens penge kun må bruges til forsyning. Dette projekt er anledning til at Forsyningen må udskyde vigtige arbejder, dække sig ind under luftige forventninger om besparelser, mens man betaler af på dette eventyrslot. Faktisk 6000 kr. pr. forbruger, helt uden at spørge dem. Jeg ser meget frem til at forbrugerne kan få deres egen repræsentation i bestyrelsen.

Dit indtryk af at jeg er positiv overfor et innovationscenter, er helt rigtig. Men det skal være på et reelt og oplyst grundlag. Det jeg og byrådet er blevet præsenteret for indtil nu, er ikke andet end luftkasteller, varm luft og urealistiske vurderinger bl.a. af, at:

  • erhvervsvirksomheder står i kø for at betale 4 gange husleje for at være i innovationscentret,
  • AU, HiH og Via på sigt vil placere mere end 300 studiepladser i centret,
  • Det var en forudsætning for at vi blev udpeget som nationalt testcenter for Vand. Det er så i øvrigt ikke blevet til noget, idet det var Silkeborg, der løb med det...

Du skriver, at innovationscentret er for hele kommunen. Sådan bør det være, men det klinger hult, når jeg konstaterer, at det kun var virksomheder fra den sydlige del af kommunen, der var inviteret til Innovationscenter "vækkelsesmødet" på Bechs Hotel. Hvorfor var alle virksomheder i kommunen ikke inviteret?

I SF er vi positive overfor såvel et Innovationscenter og Skjern Kulturcenter. Vi ønsker bare at anvende EL- pengene på initiativer, som kan generere et overskud til kommunens hårdt trængte drift. Vi er parate til at finde en anden finansiering til disse projekter. Men det det skal være på et reelt og realistisk grundlag. Vi har peget på, at Vestas bygningerne i Ringkøbing kunne anvendes eller det kunne være i tilknytning til udvidelsen af kulturcentret i Skjern.

Jeg må hellere slutte med at minde om, at lovgivningen faktisk tydeligt siger, at det er ulovligt, og at kommunen vil blive straffet, når det engang blive opdaget, straffen er at kommunen reduceres i bloktilskud. Så mister borgerne pengene to gange!

Så det er nu projektet skal stoppes - inden det måske er for sent.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.13 af  PvzPDDHi
Fake Hublot Watches for sale You can find some consumers who do not thoughts acquiring counterfeited things. Fake Hublot Watches Even so Fake Hublot Watches, a lot of the time, the excellent of counterfeited items is commonly quite poor Replica Rolex Watches Fake Hublot Watches . The DVD motion picture that you simply bought at the flea market place is so grainy that it is impossible to see. That Bulova watch which you bought from the street seller will typically rust before the battery desires changing fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  LeehyLRe
replica watch for sale price N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions replica iwc watches replica patek philippe sky moon tourbillon ,--Catalogue log