Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Innovest skal under lup i statens tilsyn

Skrevet d. 14-03-2013 |
Rss-feed
Tilsynet med kommunen skal udtale sig om byggeri til 140 millioner kroner. Sagen rejses af SF-byrådsmedlem Niels Rasmussen, Tarm.

Poul Bülow pob@jv.dk

Er det i virkeligheden kommunaldirektøren og borgmesteren, der styrer Ringkøbing-Skjern Forsyning, og er det lovligt.

Spørgsmålet rejser byrådsmedlem Niels Rasmussen ( SF), Tarm, og han har bedt Statsforvaltningen Midtjylland, der er statens tilsyn med kommuner, om at undersøge om byrådet og bestyrelsen i Ringkøbing-Skjern Forsyning, samt de sammenflettede direktioner, har håndteret byggeri af et innovatinscenter ved Ringvejen i Skjern. Niels Rasmussen er tillige medlem af Ringkøbing-Skjern Forsyning, og sin anmodning udtaler han blandt andet: - Baggrund for mine spørgsmål er en bekymring for, om der sker den fornødne adskillelse af kommunale interesser fra forsyningens interesser, dels en underen over om det virkelig er lovligt at en Forsyning investerer i byggeri ud over det, den selv har behov for, lyder det i den henvendelse som Niels Rasmussen for nogle dage siden sendte til Tilsynsrådet, og i sin henvendelse begrunder han sin bekymring: - Baggrunden for mine spørgsmål er dels en bekymring for om der sker den fornødne adskillelse af kommunale interesser fra forsyningens interesser, dels en underen over om det virkelig er lovligt at en Forsyning investerer i byggeri ud over det, den selv har behov for.


140 MILLIONER TIL BYGGERI

Byrådet vil bygge et innovationscenter for 140 millioner kroner og har sat en fond samt forsyningsselskabet på opgaven.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 14.11.13 af  HdNAzWVS
Fake Hublot Watches Fake Tag Heuer Watches for Sale replica carier watches These watches almost often have quartz movements. The excellent news is they operate Ok and they"re definitely low cost - below one hundred bucks.
#2 | Skrevet den 08.01.14 af  10
cheddarbay.com/panerai/ replica bvlgari watches Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership. Remarkable, fake tag heuer watches Bright emerald green township, replica patek philippe-grand complications Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world.