Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Mundkurv til ansatte rejser politisk debat

Skrevet d. 24-02-2013 |
Rss-feed
To medlemmer af byrådet oplever, at kommunalt ansatte ikke tør udtale sig. Kommunaldirektøren afviser at uddelt mundkurv til ansatte.

Poul Bülow pob@jv.dk

» Kan det virkeligt passe, at nogen er blevet pålagt at holde mund over for politikere? « lød et spørgsmål, som byrådsmedlem Jens Erik Damgaard ( KD) rejste på det seneste møde i byrådet, hvor en omfattende ændring af strukturen for forvaltningen af børne-og undervisningsområdet var til debat.

- Jeg oplever medarbejdere her i kommunen, som siger, at de ikke må tale med mig, uddyber Jens Erik Damgaard, og byrådsmedlem Niels Rasmussen ( SF), har oplevet lignende tilfælde.

- I flere situationer har jeg oplevet præcis det samme, hvor medarbejdere er blevet bedt om ikke at udtale sig til medlemmer af byrådet, og det er totalt urimeligt hvis vi har spørgsmål, som vi gerne vil have belyst, siger Niels Rasmussen.

Borgmester Iver Enevoldsen ( V) afviser at kommentere personalespørgsmål, men kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard siger, der er tale om en misforståelse, og forklarer i en samtale med JydskeVestkysten: - Vi opfordrer kommunens medarbejdere til at deltage i de omfattende høringsrunder, der gennemføres forud for væsentlige ændringer.

Det er med til at sikre, at alle bliver hørt, og at alle relevante synspunkter kommer frem. Hvis nogen har opfattet det som en mundkurv, er det en misforståelse.


FAKTA ANSATTE HAR YTRINGSFRIHED

Folketingets ombudsmand har fastslået, at kommunalt ansatte må henvende sig til politikere uden om deres chefer.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 18.11.13 af  EKFSmgOm
Fake Tag Heuer If you take a look at the neighborhood markets while holidaying abroad you will little doubt see stalls on stalls of replica Rolex watches at an incredibly desirable price Fake Hublot Watches fake Cartier Watches . Fake Tag Heuer Watches A lot of vacationers feel they have identified a deal - and from the time they have stepped from the aircraft on their own journey home the view has stopped working Fake Tag Heuer Watches .
#2 | Skrevet den 06.01.14 af  hkxXnknn
http://cheddarbay.com/panerai/ replica bvlgari watches replica montblanc watches for sale As a result of five sequential a great deal of natural stone-And after that-Function real estate encourage outcomes, faux rolex watches All this concluded as quickly due to tart babes fashion.