Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Forsyningen beholder sit mandat

Skrevet d. 20-02-2013 |
Rss-feed

Carsten Bille Petersen cape@bergske.dk
RINGKØBING-SKJERN: Efter byrådsmødet på rådhuset i Ringkøbing blev byrådsmedlemmerne pænt siddende på deres pladser.
Der var nemlig indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i Ringkøbing-Skjern Forsyning, og da Ringkøbing-Skjern Kommune er eneste aktionær i selskabet, er det byrådet, der fungerer som generalforsamling.
Niels Rasmussen ( SF) havde fået indkaldt til mødet, eftersom han gerne ville have belyst forsyningens rolle i byggeriet af Innovest, innovationscenteret i Skjern. I hans optik hænger økonomien ikke sammen, og det indtryk blev ikke anderledes af at have punktet oppe på en generalforsamling.
»Det er et usikkert projekt, og den fornemmelse er ikke blevet mindre efter mødet i går,« understreger Niels Rasmussen.
Ringkøbing-Skjern Forsyning er en væsentlig brik i finansieringen af innovationscenteret, i og med selskabet selv betaler for den del af byggeriet, som forsyningen efterfølgende flytter ind i. Et beløb, der i følge Niels Rasmussen ligger på omkring 120 millioner kroner. Det er mange penge, og samtidig er Ringkøbing-Skjern Forsyning ved at involvere sig i et biogasprojekt, man ifølge Niels Rasmussen ikke er sikker på, hvor ender henne.

Et klart mandat
Formanden for Ringkøbing-Skjern Forsynings bestyrelse, Elmo Flaskager ( V) var modsat Niels Rasmussen tilfreds med generalforsamlingen.
Efter en længere debat endte det nemlig med, at forsyningen beholder sit grønne lys til at fortsætte.
»Vi fik et klart mandat fra vores ejere til at gå videre med projektet,« understreger Elmo Flaskager, der dog anerkender, at der også er modstand mod forsyningens rolle i projektet med innovationscenteret.
I forhold til hvor mange penge, innovationscenteret kommer til at koste forsyningen, er han ikke meget for at rykke ud med konkrete oplysninger.
Den endelige pris fastlægges først efter den endelige projektering, og den er langt fra færdig.
»Vi har et beløb i vores budgetter, men hvis jeg kommer ud med det, kan det påvirke licitationen,« forklarer Elmo Flaskager, der altså ikke vil bekræfte Niels Rasmussens oplysning om at det er 120 millioner kroner, der er i spil.

Bilagene kom for sent
Trods det i følge Elmo Flaskager klare mandat til forsyningen, er Niels Rasmussen ikke færdig med at grave videre i kampen for at få alle tal på bordet.
Han er fortsat ærgerlig over, at det har været så besværligt overhovedet at få indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling.
Samtidig med indkaldelsen opfordrede han bestyrelsen til at komme med en række bilag i forhold til Ringkøbing-Skjern Forsynings rolle i byggeriet af innovationscenteret, og dem havde byrådsmedlemmerne også fået.
»Men de ønskede bilag kom så sent, at der ikke var tid nok til at sætte sig ordentligt ind i dem,« fastslår Niels Rasmussen og fastholder dermed sin kritik af processen.
»Nu sonderer jeg terrænnet de kommende dage, og jeg vil fortsætte med at følge projektet meget nøje,« understreger han.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 11.11.13 af  QblDdjfu
These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce Fake Hublot Watches Replica Rolex Watches replica carier watches . fake rolex for sale What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore.
#2 | Skrevet den 01.01.14 af  jjJlVlZb
replica montblanc watches fake tag heuer watches online Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast, http://trentonlofts.com/philippe.html The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality