Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Innovationscenter på dagsordenen -igen

Skrevet d. 06-11-2012 |
Rss-feed

Viggo Nielsen måtte atter forelægge finansieringen af centeret -denne gang for Økonomiudvalget.

af Carsten Bille Petersen cape@bergske.dk
SKJERN: Den tidligere borgmester i Skjern Kommune Viggo Nielsen er efterhånden blevet dygtig til at fremlægge finansieringsplaner.
I går måtte han atter finde papirerne frem og forelægge finansieringen af innovationscenteret i Skjern.
Denne gang for Ringkøbing-Skjern Kommunes Økonomi-og Erhvervsudvalg.

Et ønske fra SF
Viggo Nielsen er formand for den erhvervsdrivende fond bag innovationscenteret, og de seneste uger har budt på en del debat om dels placeringen af centeret og dels finansieringen.
Sagen kom på dagsordenen efter ønske fra SF's byrådsgruppe, hvor blandt andet Niels Rasmussen ikke er tilfreds med de forklaringer, der hidtil har været givet i forhold til økonomien bag et center.
»Jeg er ikke modstander af, at der skal være et innovationscenter i Skjern. og jeg er villig til at gå rigtig langt for at det kan blive til virkelighed.
Men det skal være på den rigtige måde, og alle kortene skal lægges på bordet,« understreger Niels Rasmussen.
Han er dels ikke tilfreds med at Byskolen indgår i planerne, i og med det er meget usikkert, hvad salget af skolen kan indbringe af midler til byggeriet.
Samtidig sidder Niels Rasmussen i bestyrelsen for Ringkøbing-Skjern Forsyning, der lægger 95 millioner byggekroner i projektet.
»Det er meget at bruge af både forbrugernes og skatteydernes penge,« understreger Niels Rasmussen, der dog taler for døve ører i forhold til Viggo Nielsen.
»Den politiske del af sagen vil jeg ikke blande mig i.
I fonden har vi en byrådsbeslutning at arbejde efter, og det gør vi så,« pointerer Viggo Nielsen.
Hvis politikerne i Ringkøbing- Skjern Kommune ændrer på den belsutning, så er det en ny situation, som fonden må forholde sig til, lyder det endvidere fra fondens formand.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.13 af  rdUOcZXr
fake Cartier Watches Replica Rolex Watches Fake Hublot Watches Only a licensed dealer can sell a completely new Rolex view with a factory warrantee. You"ll find no exceptions to this!
#2 | Skrevet den 03.01.14 af  IURGJPih
faux rolex watches fake patek phillipe watches for sale That they can very much have a specific thing obvious. mens imitation watches The primary version got to be specific making tips. Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer