Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Demente skal stadig stå i kø til frikvarter

Skrevet d. 04-11-2012 |
Rss-feed
Kommunen har penge til flere pladser på daghjem, men Venstre siger nej. Bent Brodersen ( V) vil være sikker på, at der er penge flere år frem.

af Poul Bülow pob@jv.dk

Færre udgifter og besparelser virker. Der er aktuelt et overskud på driften af de mange aktiviteter under byrådets social-og sundhedsudvalg.

- Mange demente står på venteliste til en plads på daghjem. Derfor bør vi handle og sikre dem en plads. Vi har pengene, lyder det fra byrådsmedlem Niels Rasmussen ( SF), der er tidligere formand for udvalget.

- Behovet for at udvide antallet af pladser for demente i daghjem er til sted, understreger formand Bent Brodersen ( V), Social-og sundhedsudvalget, og siger: - Men når vi ansætter medarbejdere til at tage sig af de demente, skal vi være sikre på, at vi også kan betale deres løn i årene fremover.

Niels Rasmussen er helt uenig: - Alle taler om nødvendighed af tidlig forebyggende indsats. Når vi så har en mulighed for at praktisere det, siger Venstre fra.

- En mulighed for, at en dement person to gange om ugen kan opholde sig på daghjem en halv dag giver den syge mulighed for oplevelse og den pårørende luft til at tage sig af andre ting - eller blot slappe af fra en anstrengende hverdag, fortæller Niels Rasmussen.

Bent Brodersen understreger: - Hvis det handlede om at bygge eller indrette, kunne vi bruge af overskuddet, men når vi ansætter skal der være penge på budgettet flere år frem.


FAKTA DEMENTE PÅ VENTELISTE

Antallet af personer med demenssygdomme er i hastig udvikling. Hen ved 13 personer står på venteliste til en plads i daghjemmet på Seniorgården i Tarm.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 20.11.13 af  xRBjTgiZ
Fake Tag Heuer Watches Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas Fake Hublot Watches Fake Hublot Watches for sale . Swiss refers to not the nation of manufacture, but fairly towards the origin on the movement utilised in the view Replica Rolex Watches .
#2 | Skrevet den 02.01.14 af  hHdvqres
trentonlofts.com/philippe.html If you weren"t pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby patek philippe fake watches rolex replica watches under $100 , Why don"t we said oneTowards the end amongst 2000 imitation cartier chronoscaph , King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house.