Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Innovationscenter - ja, tak. Men...

Skrevet d. 10-10-2012 |
Rss-feed

I Ringkøbing-Skjern kommmune har vi, efter min opfattelse brug for et innovationscenter. Der er behov for et sted, hvor unge kan videreuddannes efter færdiggørelsen af en ungdomsuddannelse. Der er behov for, at virksomheder har mulighed for at sende medarbejdere på efteruddannelse. Der er behov for et sted, hvor virksomheder kan få nye ideer og udvikle nye produkter.

 

Placering af centret, vil jeg ikke forholde mig til her. Men finansieringen af centret, skal være gennemskuelig og finde vej gennem fordøren. Jeg er kommet noget i tvivl om, det nu også er det, der vil ske. Den del Forsyningen skal være i, er hegnet ind. Men, hvad med den øvrige del?

 

Er der faste lejere til den resterende del, som er parate til at betale en ganske pæn husleje gennem mange år? Hvor meget skal kommunen bidrage med udover de i forvejen afsatte midler? Byskolen i Skjern er med, med en forventet salgsindtægt på 10 millioner. Kan den sælges for det? Næppe. Hvor skal resten komme fra? Vil erhvervscenteret være i stand til at betale huslejen? Hvis ikke, bliver det så nødvendigt med et yderligere kommunalt tilskud til erhvervsrådet?

 

Der skal ikke herske tvivl om jeg ønsker et innovationscenter. Men finansieringen skal være gennemskuelig og sikker i fremtiden, inden der startes... Ellers kan det gå hen og blive endda meget dyr for kommunens borgere!

 

I SF har vi tidligere bedt om svar på spørgsmålene, desværre uden held. Men spørgsmålene vil blive rejst igen i Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen.

 

Niels Rasmussen

 

Svinget 8

6880 Tarm

 

Medlem af kommunalbestyrelsen i Ringkøbing-Skjern KommuneGå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 13.11.13 af  VZRbKMxw
rolex replica watches for sale These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce Fake Tag Heuer Watches . Fake Tag Heuer Watches for Sale What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  MIBakqYI
Look that flat very well scuff marks best patek philippe replica . yet replica watches quality , You should invest a bit longer, patek philippe fake watches In the event a a lot more or higher leading scrapes.