Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Møllestop skudt i sænk

Skrevet d. 22-06-2012 |
Rss-feed

Byrådsflertal vil ikke udskyde møllebyggerier, til ny lovgivning er på plads

af HANNE ØXENHOLT hox@herningfolkeblad.dk
RINGKØBING-SKJERN En ny lovgivning, der giver bedre erstatninger til vindmølle-naboer og bedre muligheder for lokalt ejerskab er lige på trapperne, så alle vindmølleprojekter i Ringkøbing-Skjern Kommune skal stilles i bero, mens vi venter på loven.
Det var i hvert fald den plan, SF ville have det øvrige byråd med på til det sidste byrådsmøde før sommerferien.
SF's Peder Sørensen, der fremlagde forslaget, fik da også både sympati og medhold, men hverken Venstres flertalsgruppe eller Kristendemokraterne ville stemme for forslaget. Ja, Venstres Esben Lunde Larsen, viceborgemester og MF, brugte endda ord som » perfid « om argumentationen fra SF.

Sig stop
Det skyldes et indlæg fra den nybagte SF'er Niels Rasmussen.
Han mener, at det er entreprenørerne, der får lov at bestemme, hvor møllerne skal ligge, og kom med flere eksempler på det.
-Vi løber efter entreprenørerne og siger til dem, at vi skal nok sørge for, at de får deres møller. Men det er os, der bestemmer. Vi skal se på, hvad det er, vi fremtidigt vil med møllerne. Nogle steder i kommunen kan man ikke dreje sig uden at se vindmøller. Så skal vi også sørge for, at naboerne får betydeligt større ejerandele, og det kan de få med den nye lov. Derfor skylder vi borgerne at sige stop for en tid, lød det fra Niels Rasmussen.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 17.11.13 af  tiXDWjkN
Crude Cheapos - These watches cost about $70 to produce and use Chinese created actions. The instances are badly machined Replica Rolex Watches , components are normally stamped metallic and the dials have fuzzy quantities Replica Rolex Watches , Fake Hublot Watches for sale the fingers are clunky and they have mismatched day windows.