Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Sager om vindmøller behandles i bundter

Skrevet d. 09-06-2012 |
Rss-feed
SATSNING: Planer om 83 megamøller på vej til afgørelse i byrådet.

af Poul Bülow pob@jv.dk

Der spekuleres i jord og placering af vindmøller før » lukketid « . Ny lovgivning som vil sikre ofre for vindmøllestøj større erstatning samt give naboer medejerskab er på vej på Christiansborg.

- Der er boom i interessen for at placere vindmøller, fastslår byrådsmedlem Niels Rasmussen ( SF), der bor i det område hvor der er ønske om placering af mange nye vindmøller.

Når medlemmer af byrådets økonomi-og erhvervsudvalg mandag mødes er der 11 sager om placering af megamøller på dagsordenen.
Advarsel

Borgere i flere områder har oplevet at spekulanter og vindmølleentreprenører er på opkøb, og de har henvendt sig til Danmarks Naturfredningsforening.

I et brev til byrådet advarer naturfredningsforeningen.

- Det er helt bagvendt, at udbygningen med vindmøller skal være så stærkt domineret af vindmølleentreprenørernes økonomiske interesser, skriver Danmarks Naturfredningsforening og understreger: - Udgangspunktet må være, at det er byrådet der tager stilling til, hvor stor en energiproduktion fra vindmøller, der er plads til i kommunen, og hvor vindmølleparkernes kan placeres ud fra en overordnet og sammenhængende vurdering - og ikke vindmølleentreprenørerne med deres ensidige økonomiske interesser.
FAKTA 83 MØLLER

14 planer om placering af møller er på vej til byrådet.

Der skal blandt andet flere på Holmen og omkring Hemmet samt Hoven.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 09.11.13 af  npNovhvx
Fake Tag Heuer Watches Replica Watches for Sale Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas. Swiss refers to not the nation of manufacture fake Cartier Watches , fake Cartier Watches but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.
#2 | Skrevet den 07.01.14 af  10
rolex for $80 N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions replica iwc watches rolex replica watches under $100 ,--Catalogue log