Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Blandet modtagelse i byrådet

Skrevet d. 12-05-2012 |
Rss-feed
Dagbladet Ringkøbing-Skjern af Christian Baadsgaard chba@bergske.dk

SKJERN: Nogle jubler, mens andre er lidt mere tilbageholdende.

Borgmester Iver Enevoldsen ( V) er på rejse i udlandet, men viceborgmester og folketingsmedlem Esben Lunde Larsen, deler borgmesterens opfattelse af nationalparken.

»Jeg har ikke nogle kommentar, inden jeg har set et konkret udspil fra regeringen, og derfor vil jeg ikke forholde mig yderligere til det. Jeg vil se noget, inden vi i byrådet skal bruge ressourcer på det,« siger Esben Lunde Larsen.

Bremser udviklingen Hos oppositionen er der til gengæld glæde at spore.

Byrådsmedlem Niels Rasmussen ( SF) er godt tilfreds med det seneste udvikling i sagen.

»Jeg synes, at det er glædeligt, at der er en åbning, og det er jo det, jeg har arbejdet for hele tiden,« siger Niels Rasmussen og langer ud efter Venstre og landbruget.

»Det er ganske urimeligt, at egnens udvikling skal stoppes her i området på grund af et stort parti. Vi kan se, at både Thy og Vadehavet virkelig har haft gavn af at få en nationalpark,« mener Niels Rasmussen.

Han peger på, at tiden er inde til udvikling af området.

»Alene brandet betyder så meget, og så er det ganske uansvarligt, at så få kan bremse udviklingen,« siger Niels Rasmussen.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 19.11.13 af  IGgYdKQb
Replica Rolex Watches for sale Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio Replica Rolex Watches fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 06.01.14 af  ZFJwfFST
Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership. Remarkable, http://trentonlofts.com/philippe.html faux rolex watches Bright emerald green township fake tag heuer watches , patek philippe price Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world.