Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Debatten der udeblev...

Skrevet d. 10-03-2012 |
Rss-feed

Flere kommunalbestyrelsesmedlemmer giver udtryk for, at der mangler en fri politisk debat i kommunalbestyrelsen. Jeg kan kun give dem helt ret! Årsagen til den manglende debat, skal findes i det manglende demokrati. Hvordan det? Et enkelt parti, har alene har flertal og samtidig styres medlemmerne, af dette parti, med så hård hånd, at ingen tør lufte egne holdninger på åbne møder. Jeg kan tydeligt mærke, at flere af medlemmerne i det store parti, i flere situationer, har haft lyst til at ytre sig og stemme anderledes. Men det må man ikke, thi så bliver man sat på plads og rykker nogle "felter tilbage" i partiets magthierarki...
Det er meget usundt for demokratiet og skader en fornuftig udvikling af kommunen. Derfor er der behov for at alle andre kommunalbestyrelsesmedlemmer, får gjort op med flertalsdiktaturet. Der er 1½ år til næste valg! Opgaven for de øvrige medlemmer består i, at få vælgerne gjort opmærksom på, at der er behov for en mere balanceret sammensætning af kommunalbestyrelsen. Derfor kan det ikke nytte, at man bare vil sidde med "ved det rigtige bord", i håb om, at få tildelt en formandspost, som tak for "tro tjeneste", hvilket er sket ved at være passiv og agere skødehund overfor det store parti. Så opfordringen skal lyde: Kom dog ind i kampen for en demokratisk sammensætning af kommunalbestyrelsen efter 2013. Det er sket mange gange tidligere, at etpartistyre er skiftet til demokratiske tilstande. Men det kræver hårdt arbejde... Så, kom ind i kampen!



Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 04.01.14 af  SqXUcfYH
Breguet manufactory is among the oldest inside the watch making business replica bvlgari , it is a popular French fine observe creating company started by Abraham Louis Breguet in Paris in 1775. Now element with the Swatch Team Ltd. replica bvlgari watches http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html , it"s among the oldest surviving watch-making institutions and also the pioneer of many watch-making technologies nice replica cheap watches patek philippe replica , probably the most well-known getting the tourbillon, replica iwc watches invented by Abraham Louis Breguet. Not ones this name has obtained the general recognition by the almighty individuals of this planet.