Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

For vigtigt til at smide håndklædet i ringen

Skrevet d. 18-02-2012 |
Rss-feed

af Christian Baadsgaard chba@bergske.dk

SKJERN-TARM: Når byrådet skal tage stilling til borgmesterens indstilling om Nationalpark Skjern Å, bliver byrådsmedlem Niels Rasmussen ( løsgænger) en af dem, der vender tommelfingeren nedad.

»Det er for vigtig en sag til bare at smide håndklædet i ringen for at tilgodese et fåtal af landmænd,« siger Niels Rasmussen.

Han ser på hele processen i historisk perspektiv.

»Dengang man havde naturgenopretningsprojektet, var det det samme, og i dag kan vi se, at det var et godt projekt,« siger han, og tilføjer, at de 180 millioner som naturgenopretningsprojektet kostede, skal man have noget mere ud af end blot det nuværende forslag.

Men handler det ikke om at tilgodese alle parter? »Forhandlingerne er kørt i en lukket kreds, og man har ikke behandlet de grønne organisationer ordentligt. Man har forsøgt at skyde skylden på de grønne oprganisationer, men når man ikke har inviteret dem indenfor, kan man ikke påstå, at man har kørt et anstændigt forløb,« siger Niels Rasmussen.

Han erkender, at en ny grænsedragning kan komme til at påvirke landmændene, så de kan få svært ved at udvide deres bedrifter.

»Det er da klart, at det vil begrænse mulighederne for landmændene, men når jeg ser på de landbrug, der ligger langs åen, har jeg svært ved at se, at de er placeret rigtigt der. Og flere af dem har endda fået lov til at udvide sig betragteligt i løbet af de seneste år,« siger Niels Rasmussen.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 10.11.13 af  sBTlqjgw
fake rolex for sale For any even though these knockoff watches largely came from Japan. fake Cartier Watches These watches could look okay, Replica Rolex Watches but their Japanese movements, which could be a bit clunky, certainly are a dead giveaway Replica Rolex Watches . Count on to pay under $80 for 1 of those.
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  sCkmfUeK
replica cheap watches That they can very much have a specific thing obvious. replica iwc watches best patek philippe replica The primary version got to be specific making tips. Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer