Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Genoptræning og motion af ældre i politisk strid

Skrevet d. 10-09-2011 |
Rss-feed

Tilbage i 2010 fandt embedslægen, at 18 af kommunens 20 plejehjem er for dårlig til at give beboerne fysisk aktivitet og mobilisering.

Men det bliver formentlig først i 2012, at byrådet er parat til at følge henstillingen fra embedslægen.

- For sent og for dårligt. Det handler om mennesker, så gælder det om at rette op på tingene - og vi har oven i købet pengene, så der bør ikke være undskyldninger, siger byrådsmedlem Niels Rasmussen, Tarm, der er valgt for Socialdemokraterne, men blev smidt ud af partiet da han stemte imod 2011-budgettet.

- Det viser sig, at vi har et mindre forbrug på 6,8 millioner kroner i Sundhed og Omsorg, siger Niels Rasmussen.

Pia Vestergaard, SF, og Niels Rasmussen er de eneste medlemmer af byrådets social-og sundhedsudvalg, som straks vil bruge penge på at rette op på den kritik, som embedslægen udtalte i sin rapport.

Formand Bent Brodersen ( V), Social-og sundhedsudvalget, forstår ikke Pia Vestergaard og Niels Rasmussens kritik: - I det budgetforlig, som er klar til byrådets behandling er der afsat penge til at efterkomme de ønsker, som embedslægen nævner i sin rapport.

- Det kan godt være, at vores økonomi tegner godt lige i øjeblikket, men det er en forventning, at vi vil få yderligere udgifter som følge af, vi skal overtage flere opgaver fra Region Midtjylland, siger Bent Brodersen.

Niels Rasmussen er ikke tilfreds med budgetforliget for 2012, og siger: - Det budget er også utilstrækkeligt og indeholder en række besparelser på ældreområdet.


EMBEDSLÆGEN OM 20 PLEJEHJEM

På én plejeboligenhed, blev der fundet alvorlige fejl og mangler, som medførte opfølgende besøg. Det vurderes, at der bør tilføres sygeplejefaglig hjælp, for at rette op på problemer. Samtlige plejehjem skal være bedre til at foretage optegnelser, 18 skal være bedre til at give beboere fysisk aktivitet og mobilisering; 16 skal blive bedre til at håndtere medicin; otte skal være bedre til at sikre beboernes rettigheder og fem steder skal der skrives mere udførlige instrukser til de ansatte.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.13 af  DBYkkPNp
Fake Tag Heuer Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas. fake Cartier Watches Swiss refers to not the nation of manufacture Replica Rolex Watches for sale , but fairly towards the origin on the movement utilised in the view fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 03.01.14 af  RRMKSBxH
Using the Modern line, you are going to uncover - The Panerai-Luminor Chrono, rolex duplicate watches which was, produced in between 2000 and 2003 having a caliber OP IV movement replica watch for sale price , fifty hrs of energy reserve, and water resistance to one hundred meters. The dial is black with a polished metal bezel trentonlofts.com/philippe.html , brushed titanium situation faux rolex watches online, replica iwc watches a reliable caseback, a sapphire crystal replica montblanc watches fake panerai watches , plus a 40mm diameter.