Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Plejehjem vil have ansatte i fleksjob ved gryderne

Skrevet d. 29-06-2011 |
Rss-feed

INVESTERING: Står det til ledelsen hos Egvad Plejehjem, skal der bruges millioner af kroner på et nyt køkken, og det skal bemandes med folk ansat i fleksjob.

Af Poul Bülow pob@jv.dk

Private og kommunale virksomheder og institutioner beskæftiger i stigende omfang medarbejdere i fleksjob. Nu ønsker Egvad Plejehjem udelukkende at bemande et nyt køkken med ansatte i fleksjob.

- Medarbejdere kan, ud over vore nuværende servicemedarbejdere, bestå af personer, som er tilkendt fleksjob, da arbejdsopgaverne vil matche denne medarbejdergruppe, og vi derved også lever op til vores sociale ansvar, lyder det i den ansøgning, som enhedsleder Aase Jonassen og områdeleder Bente Vyff Petersen har sendt til byrådet.

Egvad Plejehjem vil imidlertid kun fremstille mad til » egne « beboere, idet de ældre som bebor stedet i forbindelse med aflastning stadig skal have mad leveret fra det fælles kommunale køkken, Åkanden.

- Jeg synes, at ansøgningen er lidt underligt skruet sammen, og jeg er meget i tvivl, om det kan lade sig gøre udelukkende at beskæftige fleksjobbere, siger byrådsmedlem Niels Rasmussen, partiløs.

Ansøgningen har været behandlet på et møde i byrådets social-og sundhedsudvalg, og her er der enighed om at sætte Egvad Plejehjems ambitiøse projekt for etablering og drift af køkken på pause.

- Papir er taknemmeligt, men når det kommer til det reelle regnestykke, viser det sig, at mad fra Åkanden er bedst og billigst. Når jeg samtidig ser på, hvilken økonomi flertallet i byrådet har lagt til rette, ser jeg ikke mange muligheder for, at man går ud i en ansættelse af medarbejdere og drift af et nyt køkken.

ANSØGNINGEN

Ledelsen på Egvad Plejehjem har fået afslag på et to-årigt forsøg med fremstilling af mad til de 41 faste beboere. De 13 personer i aflastning skal stadig have leveret mad fra Åkanden.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 29.06.11 af  lis
Jeg synes det er en god tanke at lave beskæftigelse til nogle af dem der står i kø for et job. Men køkkenet blev lukket af økonomiske årsager for flere år siden, og jeg ser ingen økonomisk ide i at indkøbe nyt inventar for igen at indrette et køkken der kan godkendes.
Det bliver så udelukkende et beskæftigelsesprojekt,hvilket vi ganske sikkert har behov for til alle flexjobberne mf. Og meget usikkert om det kan lade sig gøre, end ikke gode beregninger kan jo vise det helt, om det er muligt at køre et køkken på "flextid".
#2 | Skrevet den 29.06.11 af  Niels
Hej Lis. Vi skal naturligvis hjælpe flexjobbere. Men enig med dig i, at man ikke kan basere hele driften på dem. Det ligner også mere et ideologisk korstog mod Åkanden fra lederens sider.
#3 | Skrevet den 03.12.11 af  Bente Line Sivebæk
hej
jeg ville ønske at mine gamle forældre,der bor og spiser på Egvad Plehjem måtte opleve at køkkenet på deres afdeling kunne dufte, som I det hjem jeg er født. mine forældre har hele deres liv elsket at stå i køkkenet, brugt de friske råvarer,der nu var tilgængeligt for årstiden. Det er ikke lige det de oplever nu. Ny kogte kartofler er vist ikke daglidag. Jeg ved at små køkkerne i bomiljøer kan fungere. Jeg har en nær ven på Kastaniehaven i Give. Jeg ville rigtig ønske at I så på de ældres forhold og ikke bare økonomiien for Åkanden
mvh
Bente Line Sivebæk
Hestehaven 23
BGive
#4 | Skrevet den 17.11.13 af  QGKkXACO
For any even though these knockoff watches largely came from Japan. Replica Rolex Watches These watches could look okay Fake Hublot Watches , but their Japanese movements, which could be a bit clunky Fake Hublot Watches , certainly are a dead giveaway Fake Hublot Watches . Count on to pay under $80 for 1 of those.
#5 | Skrevet den 07.01.14 af  10
As with every other merchandise, being an informed watch lover I make sure your satisfaction within the Reproduction Hublot Watches of one"s choice on Xmas rolex copies fake iwc‎ . Hublot Reproduction Watches have some functions which you must not be without. replica cheap watches replica montblanc watches faux rolex watches online They also have some pitfalls which you really should steer clear from. http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/ Being aware of what to search for inside a Breitling replica Watch will prove to become monetarily useful in the extended run.