Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Nedskæring sikrer skolerne på landet

Skrevet d. 17-03-2011 |
Rss-feed

FRIHJUL: Skoler fik flere penge i nyt budget. Alligevel slår de ikke til. Et flertal i byrådet vil sikre de små skoler ved at forringe undervisning.

Af Poul Bülow pob@jv.dk

Koste hvad det vil. Det er det klare budskab fra et flertal i byrådet, som forsikrer de små skoler: I stedet for at spare på struktur skal der spares på ny viden og indhold.

De 17 borgerlige medlemmer af byrådet ryster ikke på hånden, når der skal føres skolepolitik - de små skoler skal overleve, og der skal skæres i driften af specialskoler.

På det seneste byrådsmøde blev der høvlet næsten fem millioner kroner af budgettet for driften af skoler, og i den kommende tid skal der findes besparelser på yderligere ti millioner kroner.

- Vi har fået ekstra penge i budgettet for 2011, og så kan det ikke nytte, at vi giver op og kræver ind, lyder det fra formand Lennart Qvist ( V).

- Det kan godt være, at flere medlemmer af byrådet har ønsker til, hvordan budgettet skal efterleves, men så skal det omsættes til forslag, og indtil videre har der været fem uger til at komme med forslag.

- Området er bevidst underfinansieret, og det var alle klar over, da budgettet blev lagt, siger byrådsmedlem Niels Rasmussen , der er valgt for Socialdemokraterne, men siden har forladt partiet: - Nu står flertallet med et problem, som de bevidst har forsinket.

HER SKAL DER SPARES

De 17 borgerlige medlemmer af byrådet er klar til at finde yderligere besparelser på ti mill. kr., når der er sparet 4,7 mill. kr. på uddannelse af lærere, specialskoler og specialklasser, skolefritidsordning og pædagogik.

 
Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 20.11.13 af  OKsjzdUD
The bad information is that no one, Replica Rolex Watches even your blind Aunt Millie will assume they"re authentic Rolex timepieces. You will come across these Chinese fakes getting offered around the road with strange names around the dials like Folex or Rolexx. fake Cartier Watches Our assistance is always to keep away from these cheapos. replica carier watches They are only very good for gag presents - at finest.
#2 | Skrevet den 05.01.14 af  lcRlVFre
Look that flat very well scuff marks faux rolex watches . yet, cheap replica watches for men You should invest a bit longer, In the event a a lot more or higher leading scrapes fake panerai watches .