Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Det er jo Niels, der er socialdemokrat

Skrevet d. 19-02-2011 |
Rss-feed

SYNSPUNKT

Af Tommy Larsen, Lundevej 30, Skjern

ÅBENT BREV TIL SOCIALDEMOKRATERNE I RINGKØBING-SKJERN: »I alle de riger og lande hvorhen jeg i verden for jeg fægted med åben pande for hvad jeg for alvor tror« Sådan står der i første vers af den gamle sang om Holger Danske, men det beskriver også meget godt Niels Rasmussens arbejde i politik.

Gennem mere end 20 år har han kæmpet for socialdemokratiske synspunkter lokalt og nationalt.

Ved det sidste kommunalvalg var han socialdemokratiets borgmesterkandidat og stemmesluger, men efter valget, som gav fem pladser i kommunalbestyrelsen, blev han til alles overraskelse ikke valgt som gruppeformand.

Det gjorde derimod Karsten Sørensen, som blev valgt med langt lavere stemmetal end Niels Rasmussen .

Karsten Sørensen ville have en blødere tone over for Venstre.

Uenigheden i den socialdemokratiske gruppe brød så ud i lys lue, da tre indgik budgetforlig med Venstre, og to var imod. En fik armen vredet om i sidste øjeblik, men Niels Rasmussen stemte imod, som hans socialdemokratiske samvittighed bød ham.

Der er sat for få penge af til børnene på det sociale område, sagde Niels bl. a., men ingen hørte efter. Han måtte da ellers vide det, for han havde netop siddet fire år som en dygtig socialudvalgsformand.

»En ørn var mit hjelmemærke på brynjen stod korsets tegn på skjold bar jeg løverne stærke i hjerternes milde hegn« Niels' nej til budgettet betyder, at et flertal i gruppen nu vil smide ham helt ud af partiet. De siger, at han automatisk har meldt sig ud ved at stemme nej til budgettet.

Men det er ikke sandheden.

Der står ganske vist i vedtægterne, at det kan ende med eksklusion, men kun hvis et flertal vil det.

Niels er den rigtige socialdemokrat, som slås for sine mærkesager, og samtidig har han gennem årene været en vagthund i det kommunalpolitiske billede, hvor et parti har absolut flertal.

Han råber højt, hvis der er sket noget, som efter hans mening ikke er gået rigtig til. Det gælder fx, når vindmøller pludselig skal bygges på en anden grund end planlagt; en grund som tilfældigvis ejes af en indflydelsesrig venstrepolitiker.

»Når mænd jeg kasted min handske opslog jeg min ridderhjelm De så, jeg var Holger Danske og ingen fornummet skælm« For mig at se, er de personer, som vil smide Niels ud af partiet, helt galt på den. Det er muligt, at de har indgået budgetforlig med Venstre, men det fingeraftryk, som de evt. har fået, har vi intet hørt om.

Hvis det var en stor sag, skulle det vel nævnes i pressen.

Måske har de slet ikke fået no-get fingeraftryk, eller også er det så småt, at det er helt pinligt.

Hvem er det, det vil smide Niels Rasmussen ud af Socialdemokratiet? - og hvorfor? Karsten Sørensen, Lene Nørlund og Helle Stærk har stemt ja til budgettet i Ringkøbing-Skjern Kommune uden at nogen ved hvorfor - ikke engang medlemmerne af socialdemokratiet. Det i sig selv er meget pinligt.

Det er endnu mere pinligt, at man vil smide Niels Rasmussen ud af partiet. Efter min mening er det Niels Rasmussen , der tegner den rigtige socialdemokratiske politik, og det er der helt sikkert mange menige medlemmer, der mener.

Selv langt ind i Venstres rækker undrer man sig også over denne sag. Som borgmesteren siger: »Det er jo Niels Rasmussen , der er valgt til byrådet«, og på Ringkøbing- Skjern Kommunens hjemmeside står der da også stadig A ud for Niels Rasmussens navn. Tak for det Iver Enevoldsen.

»Vil dansken i verden fægte men dølger åsyn og navn jeg ved at hans ånd er ej ægte jeg tager ham ej i favn« Løsningen på denne sag må være, at Niels forbliver medlem af Socialdemokratiet.

Så er det muligt, at skårene i byrådsgruppen ikke kan klinkes, så alle kan sidde i samme rum foreløbig, men det må så være sådan.

På landsplan står vi snart over for et vigtigt valg, som gerne skulle ende med en ny regering og en ny politik.

I den valgkamp er der brug for alle kræfter - også Niels Rasmussens.

Torsdag den 11. november kl. 19 er der medlemsmøde for socialdemokrater i 3F's lokaler i Ringkøbing.

Jeg opfordrer til, at de menige medlemmer møder frem og siger deres mening om denne sag.

Jeg går ud fra som en selvfølge, at Niels Rasmussen også er inviteret.

»De siger, at han automatisk har meldt sig ud ved at stemme nej til budgettet. Men det er ikke sandheden.

TOMMY LARSEN, Skjern »Tarm er et meget gammelt stednavn og kan føres tilbage til år 1347, hvor det godt nok blev skrevet Taarm, men med små afvigelser i stavemåden har navnet fulgt byen siden.

Billedtekst: Løsningen på denne sag må være, at Niels ( Niels Rasmussen , red., billedet) forbliver medlem af Socialdemokratiet, skriver Tommy Larsen. Foto: Jørn Deleuran

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 11.11.13 af  RSgTYzMB
Being a general rule, a observe is often labeled as vintage when it truly is quite rare Replica Watches for Sale , limited and exceptional Fake Tag Heuer Watches Fake Tag Heuer Watches Fake Tag Heuer Watches for Sale . They can also be classified based on their age. Many of the vintage watches which have been desired and picked up by observe collectors involve the Gruen Curvex Replica Watches for Sale Fake Tag Heuer Watches Replica Rolex Watches for sale , Cartier Panthere, Rolex Daytona, Vacheron Constantin and Rolex Zephyr.
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  xFDpthRh
rolex duplicate watches The director in lovely Manila is the one and only microsoft fake panerai watches replica iwc watches . Maritess Rodriguez who has got really include an individual put your hands on in enrolled in to your girlfriend new customers faux rolex watches online fake panerai watches http://trentonlofts.com/philippe.html . Your micro is partial to designer wristdifferent pieces is a person in the filipino Watch organization. Certainly those her passion for designer wristdifferent pieces has shown us over time and her particular watch brand will show a wide selection of knowledge as you"re supplying her remedies replica tag heuer watches‎ .Additionally ways to be able to