Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Hanekamp

Skrevet d. 16-11-2010 |
Rss-feed

Af Tom Ebbe Jakobsen Højervej 7, Silkeborg ( tidligere Tarm)

ET MANDFOLK: Der raser i øjeblikket en voldsom krig i den Socialdemokratiske byrådsgruppe i Ringkøbing- Skjern Kommune, så voldsom at vi kan høre det helt til Silkeborg.

Krigens umiddelbare kerne er at det mangeårige byrådsmedlem Niels Rasmussen ( S) ikke vil stemme for kommunens budget 2011 som et flertal i byrådsgruppen ellers har forhandlet sig til.

Nu er det jo sådan i Ringkøbing- Skjern Kommune, at det er bedøvende ligegyldigt om Socialdemokratiet stemmer for eller ikke, idet et enkelt parti ( Venstre) ene og alene sidder på magten og sidder så tungt, at man end ikke har villet give oppositionen et eneste formandskab i de stående udvalg.

Alle der har fulgt blot en lille smule med i kommunalpolitikken og f. eks. det seneste kommunalvalg i Ringkøbing- Skjern Kommune ved, at byrådsmedlem Niels Rasmussen har kørt en ganske konsekvent linje med at stå fast på Socialdemokratiske kerneværdier og en linje der i den grad gjorde ham til socialdemokratisk topscorer af personlige stemmer ved det seneste kommunalvalg.

Ikke mindre en 1.311 personer stemte på Niels Rasmussen , hvilet svarer til at knap hver fjerde socialdemokratiske stemme gik til Niels Rasmussen .

Det man så har oplevet siden sidste kommunalvalg er, at en person der kun fik hvad der svarer til 1/ 3 ( ret præcis 396) af det antal stemmer som Niels Rasmussen fik, i den grad har ført sig frem, ikke med socialdemokratisk kernepolitik, men med personlige ambitioner.

For Karsten Sørensen drejer det sig åbenbart mere om personlige mål, end om hvad socialdemokratiet står for og smart er han jo, for han ved jo så udmærket, at Niels Rasmussen ikke kan acceptere det indgåede forlig, hvor Socialdemokratiet stort set ikke fik noget.

Karsten Sørensen fik den partipolitiske sejr han ønskede, nemlig at Niels Rasmussen stemte imod budget 2011, med fare for eksklusion til følge.

Man kan så håbe at partitoppen gennemskuer Karsten Sørensens lille juleleg og smider ham ud i stedet for. Jeg er ikke socialdemokratisk partisoldat, endsige medlem af noget andet parti, og jeg er ikke nødvendigvis enig med Niels Rasmussen i at man skal stå så fast som han gør, men i den givne situation, hvor flertallet blot regerer som flertallet vil, kan man ligeså godt stå fast på principperne og politikken, og det er det Niels Rasmussen gør, og det som gør ham til et mandfolk, et stort og gedigent mandfolk!.

»Man kan så håbe at partitoppen gennemskuer Karsten Sørensens lille juleleg og smider ham ud i stedet for.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 20.11.10 af  Verner Nyhus
Tja, Karsten Sørensen tager jo pis på os der har stemt på Niels, sådan opfatter jeg det
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  NaoAxJym
If you weren"t pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby, patek philippe fake watches faux rolex watches Why don"t we said oneTowards the end amongst 2000, King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house fake patek phillipe watches for sale cheddarbay.com/panerai/ .