Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Partitop får hård dom på nettet

Skrevet d. 12-11-2010 |
Rss-feed

FJORDKOMMUNE: Bestyrelsen for Socialdemokraterne i Ringkøbing-Skjern var sikker på storm i aften.

Her var indkaldt til møde for at orientere om hvorfor de ønsker byrådsmedlem Niels Rasmussen , Tarm, smidt ud af partiet.

Et flertal i bestyrelse og byrådsgruppe vil af med den socialdemokratiske stemmesluger, fordi han ikke ville stemme for det borgerlige budget.

Mens partitoppen roser sig af, at budgetsamarbejdet, vender medlemmer tommelfingeren ned. Det ses i en afstemning som partiet har arramngeret på hjemmesiden socvest. dk.

Afstemningen viser en markant modstand mod Socialdemokraternes ja til det borgerlige budget. Ved 16-tiden i går var 70 procent af de afgivne stemmere imod forliget.

I aftes er medlemmer af den socialdemokratiske vælgerforening indkaldt til møde i Ringkøbing. Her var det bestyrelsens plan at udsmidningen af Niels Rasmussen skulle behandles som en efterretningssag.

- Jeg beklager, at sagen har udviklet sig på den måde og har hele tiden gerne villet fortælle om min indstilling, siger Niels Rasmussen til JydskeVestkysten, men han deltager ikke i mødet i aften.

- Bestyrelsen har ikke ønsket, at jeg medvirker, og det vil jeg respektere. Men ellers ønsker jeg ikke at udtale mig før, at partiets hovedbestyrelse har behandlet sagen.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.10 af  Inge M. Jensen
Ja når en person med adgang til en server i sin middagspause på 30 min, stemmer 100 gange med 98 nej og 2 ja stemmer til budgettet og sender 40 stemmer af sted igen i kaffepausen med samme fordeling, vil det jo snart påvirke resultatet i den ønskede retning.
mvh. Inge M. Jensen
#2 | Skrevet den 12.11.10 af  Lotte Bliddal
Kære Inge og Niels
Ved I hvem den ene person er? Kan jo ikke lade være med at læse Inges oplysning, som om at det er Niels selv, der har stemt???
Det tyder da totalt på, at der er tale om det helt store drama, og selv om det altid er interessant sladdermæssigt, så er det altså også trist...
Kærlige hilsner til jer begge
fra Lotte Bliddal
#3 | Skrevet den 12.11.10 af  Inge M. Jensen
Kære Lotte og Niels
Jeg vil aldrig anklage dig Niels for at står bag de mange afstemninger på partiet hjemmeside. For at kunne stemme mere end en gang, skal man have adgang til en server, med flere IP adresser og det har Niels mig bekendt ikke. Niels er en hæderlig person og han vil ikke anvende sådanne metoder.
Og jeg ved ikke hvem personen er og synes ogsp det er trist.
mvh Inge M. Jensen
#4 | Skrevet den 13.11.10 af  Niels
Kære Inge
Jeg er glad for at høre, at du ikke tror det er mig. Læste dit indlæg på samme må de som Lotte og blev ærlig talt meget skuffet. Men du var måske faldet i samme grøft som gruppeformenden, der kalder mig et løst gående missil mm. i Dagbladet. Det glæder mig, at du ikke er det og ville da også have svært ved at tro det. Fortsat god weekend
KH Niels
#5 | Skrevet den 13.11.10 af  Inge M. Jensen
Kære Niels
Tak i lige måde
#6 | Skrevet den 05.01.14 af  UEOgQtXK
replica cheap watches Costs were not clever new Omega reproduction costs about one-hundredth of an Aboriginal. With this particular criterion, cheap replica watches for sale affecting absolutely the quantity of the guard who was with me and i was stunned. But you have to duke humans meet up with these impacted Omega watches. They don"t accept the aforementioned "all inclusive" Aboriginal tortuous manufacturers settle for and yet, faux rolex watches online right after replica watches like Omega from the detention. Maybe this can be the eyesight so they can share these duplicate Omega watches for such a very low expense. www.alpine-air.com/faux.php Then accept and noticed that plenty of these Omega Replica Watches are only flooded around the community. replica iwc watches patek philippe replica This agency is not going to settle for to soak up numerous dollars in commercial media aggregation diverse as absolute replica iwc watches . I forgot to say about the Omega reproduction watches usually do not accept ornamental 18 carat stones anatomy worshiped and adored stones additional for your brand name.