Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Byrådets S-medlemmer splittede i sag om budget

Skrevet d. 02-10-2010 |
Rss-feed

STRID: Niels Rasmussen melder klart, at han ikke kan stemme for budget. Linda Nielsen vil træffe afgørelse i weekenden

Af Poul Bülow pob@jv.dk

Niels Rasmussen , Tarm, og Linda Nielsen, Videbæk, er under hårdt pres af deres tre partifæller i byrådet samt den socialdemokratiske partiforening.

- Kan vi ikke opnå enighed om at stemme samlet for budgettet, anser jeg det meget vanskeligt for os fortsat at kunne samarbejde i en gruppe, siger byrådsmedlem Karsten Sørensen, Vorgod, der er formand for den fem mand store socialdemokratiske gruppe.

- Forhandling om budget handler om at give og tage, fastslår Karsten Sørensen, der tidligt skrev under på et budgetforlig med de borgerlige partier.

Forleden meddelte byrådsmedlem Niels Rasmussen , at han ikke kan stemme for budgettet. Byrådsmedlem Linda Nielsen siger til JydskeVestkysten: - Jeg vil bruge weekenden på at vurdere situationen.

- Tiden hvor man sparer over én kam går ikke længere, siger Niels Rasmussen og forklarer: - Min indstilling er, at der skal være flere penge til børn-og unge samt, at der skal ske en samling af administrationen.

- Desuden ser det ud til, at de varslede afskedigelser skal ske i hvor kommunen er i tæt kontakt med borgerne. Jeg vil hellere, at der ske en effektivisering af kommunens ledelse.

- Ikke engang de 300.000 kroner som kommunen får udbetalt af staten til frivilligt og socialt arbejde bliver sendt videre til styrkelse af indsatsen, siger Niels Rasmussen .

- Du kan risikere at blive smidt ud af partiet? Niels Rasmussen : - Jeg har fulgt partiets program på alle punkter.

Jeg kan ikke tro, at det kan medføre udelukkelse.


FAKTA

STRID I GRUPPE

Socialdemokraterne gik 64 stemmer tilbage ved valget i 2009, hvor de opnåede 5709 stemmer. Gruppeformand Niels Rasmussen blev, trods stemmefremgang, udskiftet med Karsten Sørensen og der blev anlagt en forhandlingsvenlig linje.

SF fik massiv fremgang ved valget og opnåede, med en fremgang på 1156 stemmer, i alt 2209 stemmer og tre byrådsmedlemmer.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 06.01.14 af  DERAQSAn
where to buy a fake rolex replica montblanc As a result of five sequential a great deal of natural stone-And after that-Function real estate encourage outcomes, All this concluded as quickly due to tart babes fashion replica montblanc watches . http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/