Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Byråd skal tage stilling til et Skjern Å Center

Skrevet d. 12-09-2010 |
Rss-feed

11.time: Byrådsmedlemmer Claus Meiner og Niels Rasmussen vil rejse sagen i byrådet.

Af Poul Bülow Tlf. 9737 1088,

Et indkøbs-og oplevelsescenter med mulighed for et fælles bibliotek for Skjern-Tarm samt en biograf kan blive en realitet.

Det fastslår regeringen i et udspil, der skal give vækst i 29 udkantkommuner, blandt andet Ringkøbing-Skjern Kommune.

I tidligere Egvad Kommune har vi arbejdet med planen om et Skjern Å Center og der var opbakning til ideen i tidligere Ringkjøbing Amt, fortæller byrådsmedlem Niels Rasmussen (S), der i Egvad Kommune var formand for teknik-og miljøudvalget.

Flere gange var kommunen i København for at overbevise politikere og embedsmænd. Alle gange blev vi mødt med positiv forståelse, men når vi var kommet hjem modtog vi afslag, fortæller Niels Rasmussen og understreger:

Kommunen er stadig i arbejde med en kommuneplan, og det er ikke for sent at genåbne den og få Skjern Å Centret tilbage på den plads, som den indtog i det første udspil til en Masterplan Skjern-Tarm.

Muligheden for at bygge et Skjern Å Center blev undersøgt af entreprenør Bjarne Pedersen, Pedersen-Gruppen, Esbjerg, og til JydskeVestkysten fredag fastslog han, at han stadig anser projektet for at være rentabelt.

Det lyder rigtigt godt, fastslår byrådsmedlem Claus Meiner (løsgænger), der er medlem af byrådets teknik-og miljøudvalg. Også han vil arbejde for Skjern Å Centret.

Fakta: Skjern Å Centret

Siden oktober 2002 og frem til kommunesammenlægningen i 2006 har tidligere Egvad og Skjern kommuner arbejdet for, at der etableres et Skjern Å Centret placeret nordøst for rundkørslen og hovedvej 11, på cirka 18.000 kvadratmeter, med en dagligvarebutik samt kontor-, service- og oplevelsesarealer. I planen indgik også et nyt bibliotek og et turistkontor.

I regeringens udspil til vækst i udkantDanmark hedder det: »I forbindelse med en betydelig national eller international turistaktivitet skal miljøministeren have mulighed for at udlægge butiksarealer uden for bymidten.«

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 14.11.13 af  eQImYffO
Fake Hublot Watches rolex replica watches for sale Once you are shopping online, Fake Tag Heuer Watches Fake Tag Heuer Watches beware of what you happen to be obtaining considering that you might not be finding what you paid out for fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 02.01.14 af  TMyBUMUe
fake tag heuer online N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions replica tag heuer watches‎ replica watches sold in the usa ,--Catalogue log